Αθλητισμός

Εμμανουήλ Καραλής: Νίκησε με 5,88 μ. στο Ζάγκρεμπ και μιμήθηκε τον Γουέιν Ρούνεϊ (Βίντεο)

Εμμανουήλ Καραλής: Νίκησε με 5,88 μ. στο Ζάγκρεμπ και μιμήθηκε τον Γουέιν Ρούνεϊ (Βίντεο) Φωτογραφία: EPA/ JEAN-CHRISTOPHE BOTT
Ο Εμμανουήλ Καραλής βελτίωσε το ρεκόρ μίτινγκ, ρίχνει αυλαία στον τελικών του Diamond League.

Ο Εμμανουήλ Καραλής συνήλθε γρήγορα μετά την κακοτυχία που είχε στο Diamond League της Ζυρίχης και «πέταξε» στα 5,88 στο μίτινγκ του Ζάγκρεμπ την Κυριακή.

Με αυτό το άλμα ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης του επί κοντώ ήταν ο νικητής του αγωνίσματος, ενώ παράλληλα βελτίωσε και το ρεκόρ του μίτινγκ.

Μόλις πέρασε τα 5,88 μ. ο Εμμανουήλ Καραλής πανηγύρισε ρίχνοντας γροθιές στον αέρα και αμέσως μετά έπεσε στο στρώμα. Την ίδια ώρα πανηγύριζε και ο πατέρας του και ένας εκ των προπονητών του, φωνάζοντας «Μπράβο!».

{https://www.instagram.com/p/C_qi04Os4SQ/}

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Εμμανουήλ Καραλής μοιράστηκε με τους followers του εκτός από το βίντεο του άλματος και άλλο ένα, που εξηγούσε από ποιον εμπνεύστηκε τον πανηγυρισμό του: τον Γουέιν Ρούνεϊ.

{https://www.youtube.com/watch?v=4cflwej4YOA}

Μετά τα 5,88 μ., ο 24χρονος δοκίμασε στα 6,01 μ., με στόχο να βελτιώσει το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ κατά ένα εκατοστό. Αν και είχε καλές προσπάθειες, δεν τα κατάφερε.

Ο Εμμανουήλ Καραλής θα ρίξει αυλαία σε αυτή την εντυπωσιακή για εκείνον σεζόν στον τελικό του Diamond League, που θα διεξαχθεί στις Βρυξέλλες στις 13-14 Σεπτεμβρίου.

{https://www.instagram.com/p/C_qkpuhMzR3/?hl=en&img_index=1}