Διεθνή

Oasis: Περιορισμένο πλέον το απόθεμα των εισιτηρίων για το reunion

Oasis: Περιορισμένο πλέον το απόθεμα των εισιτηρίων για το reunion Φωτογραφία: INSTAGRAM
Οι Oasis ανακοίνωσαν την περασμένη Τρίτη σειρά συναυλιών σε Βρετανία και Ιρλανδία.

Τα εισιτήρια για το reunion των Oasis το 2025 είναι πλέον «περιορισμένα» σύμφωνα με την Ticketmaster.

Το site κατακλύστηκε από τους φανς με το που ξεκίνησε η διάθεσή τους σήμερα το πρωί. Την ίδια ώρα εκατοντάδες χιλιάδες φανς έχουν κολλήσει στις διαδικτυακές ουρές για ώρες. Οι Oasis ανακοίνωσαν μια σειρά από comeback συναυλίες την Τρίτη .

Οι συναυλίες θα γίνουν το καλοκαίρι του 2025 όπου οι Λίαμ Και Νόελ Γκάλαχερ θα εμφανιστούν μαζί στη σκηνή για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια. Οι συναυλίες θα γίνουν στο Heaton Park του Μάντσεστερ, το Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, το Στάδιο Principality του Κάρντιφ, στο Croke Park του Δουβλίνου και το στάδιο Murrayfield του Εδιμβούργου.

Στα μέσα της εβδομάδας, επιβεβαιώθηκαν επιπλέον συναυλίες για το Μάντσεστερ, το Λονδίνο και το Εδιμβούργο ως απάντηση στην «άνευ προηγουμένου ζήτηση». Τα εισιτήρια για τις συναυλίες κυκλοφόρησαν σήμερα το πρωί.

Πριν από την πώληση, οι φανς ανέφεραν προβλήματα στο ίντερνετ τόσο με τον κύριο ιστότοπο της Ticketmaster όσο και με την εφαρμογή που προφανώς «κόλλησε» πριν από την πώληση καθώς εμφανιζόταν σφάλμα «503», μαζί με μεγάλες ουρές μόνο για πρόσβαση στον ιστότοπο.

«Η ουρά προχωρά καθώς οι θαυμαστές αγοράζουν εισιτήρια. Όπως αναμενόταν, εκατομμύρια θαυμαστές έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό μας και έχουν μπει σε ουρά αναμονής. Συνιστάται στους θαυμαστές να παραμείνουν στη θέση τους, να βεβαιωθούν ότι χρησιμοποιούν μόνο μία καρτέλα, να διαγράψουν τα cookies και να βεβαιωθούν ότι δεν χρησιμοποιούν λογισμικό VPN στη συσκευή τους» ανέφερε η Ticketmaster.

«Τα εισιτήρια για το Oasis εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα, αλλά το απόθεμα είναι πλέον περιορισμένο και δεν είναι διαθέσιμες όλες οι τιμές των εισιτηρίων» πρόσθεσε η Ticketmaster σε νέα ενημέρωση.

{https://www.instagram.com/p/C_KgvakNTN7/}