Life

Η Μαρίνα Σάττι έκανε unfollow την Κατερίνα Σαλάκα

Η Μαρίνα Σάττι έκανε unfollow την Κατερίνα Σαλάκα Φωτογραφία: instagram/marina satti
Η συναυλία στο Λυκαβηττό έμελλε να φέρει την ρίξη μεταξύ Μαρίνας Σάττι και Κατερίνας Σαλάκα.

Δεν τα βρήκαν από ότι φαίνεται Μαρίνα Σάττι και Κατερίνα Σαλάκα μετά την καταγγελία της life coach ότι η τραγουδίστρια δεν άφησε να μπει στα παρασκήνια στη συναυλία της στο Λυκαβηττό.

Η life coach που έχει γίνει viral, κατήγγειλε live μέσω Tik Tok τη Μαρίνα Σάττι για άσχημη συμπεριφορά της τραγουδίστριας και της ομάδας της, σε συναυλία στον Λυκαβηττό.

Μάλιστα στο βίντεο ανέφερε ότι μέλη της παραγωγής της φέρθηκαν άσχημα καθώς της απαγόρευσαν να μπει στα παρασκήνια, εκεί όπου η Μαρίνα Σάττι και το μπαλέτο της βρίσκονταν σε πυρετό προετοιμασιών.

«Παιδιά πραγματικά είμαι σε σοκ, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Η Μαρίνα Σάττι δεν με δέχεται μέσα, οι συνεργάτες δεν με δέχονται, μου λένε ξαφνικά ότι δεν ανήκω στην παράσταση. Μου φέρονται με πάρα πολύ περίεργο και άσχημο τρόπο. Πραγματικά έχω πάθει σοκ. Έχω τρελαθεί πραγματικά με αυτό που γίνεται, δεν μου επιτρέπουν καν να μπω στα καμαρίνια, ενώ είμαι μέρος της παράστασης. Έχω τρελαθεί και μου φέρονται με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Αυτή τη στιγμή η Μαρίνα Σάττι και οι συνεργάτες της μου φέρονται με τον πιο άσχημο τρόπο» είχε αναφέρει.

Η πλευρά της τραγουδίστριας τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρουμε από που προέκυψε η προσδοκία της κα. Σαλακά να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει, καθώς ουδέποτε υπήρξε προηγούμενη συνεννόηση και συμφωνία για κάτι τέτοιο με κάποιον από την ομάδα.

Λυπούμαστε πραγματικά που έκλεισε αυτός ο κύκλος της «συνεργασίας» μας με αυτόν τον τρόπο και μάλιστα σε μια βραδιά γιορτής, τη μεγαλύτερη μας συναυλία στην Ελλάδα φέτος, μια συναυλία για την οποία δουλέψαμε πολλοί άνθρωποι όλο το καλοκαίρι».

NETWORK