Διεθνή

Ο Τζον Λένον και η Γιόκο Όνο είχαν εμμονή με το βάρος τους

Ο Τζον Λένον και η Γιόκο Όνο είχαν εμμονή με το βάρος τους Φωτογραφία: Wikipedia/ΑΡΧΕΙΟΥ/Joost Evers
Φίλος του Τζον Λένον και της Γιόνο Όνο αποκαλύπτει ότι του ζητούσαν να τους φέρει το μαγικό διαιτητικό χάπι του Χόλιγουντ.

Ο Έλιοτ Μιντζ, στενός φίλος του Τζον Λένον και της Γιόκο Όνο αποκαλύπτει στο νέο του βιβλίο ότι το ζευγάρι είχε εμμονή να μείνει αδύνατο.

Ο 79χρονος, τηλεπαρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός ήταν στενός φίλος του ζευγαριού από τα 70s και έγραψε στα απομνημονεύματά του για τον χρόνο που περνούσαν όλοι μαζί.

Μιλώντας στο People, ο Μιντζ είπε πως ο Τζον Λένον κρατούσε ημερολόγιο όπου έγραφε κάθε μέρα πόσα κιλά ήταν. «η Γιόκο και ο Τζον είχαν ατελείωτες ερωτήσεις για αυτό το θέμα.

Θυμάται ότι συνεχώς διαφωνούσαν για θέματα όπως ήταν τα διαιτητικά χάπια και πώς θα τους βοηθούσαν να παραμείνουν αδύνατοι «Νόμιζαν ότι όλοι στο Χόλιγουντ ήταν αδύνατοι και ότι υπήρχαν μαγικά διαιτητικά χάπια. Και επέμεναν να τους φέρω» είπε.

Όπως είπε το ζευγάρι οργάνωσε τη ντουλάπα του ανάλογα με το μέγεθος της μέσης τους.

«Είχαν τα διάφορα τζιν και παντελόνια τους, ό,τι κι αν ήταν σε διάφορες κατηγορίες ανάλογα με το μέγεθος της μέσης που έγραφε το παντελόνι. Από νούμερο 28 μέχρι 32 περίπου, ανάλογα με το πώς αντιλαμβάνονταν το βάρος τους και το πόσο στενό τους ταίριαζε», είπε μεταξύ άλλων ο Μιντζ.