Life

Χλωρίνη KLINEX: 70 χρόνια εκεί για σένα, 70 χρόνια δίπλα σου

Χλωρίνη KLINEX: 70 χρόνια εκεί για σένα, 70 χρόνια δίπλα σου
Η λέξη καθαριότητα έχει συνώνυμο, ποιο είναι αυτό, φυσικά η χλωρίνη KLINEX! Ποιος δεν γνωρίζει τα προϊόντα της; Ποιος δεν τα έχει χρησιμοποιήσει έστω και μια φορά στη ζωή του; Η απάντηση είναι κάνεις, εδώ και 70 χρόνια η Klinex πρωταγωνιστεί στις ζωές όλων μας.

Ξέρεις ότι όταν κάτι πρέπει και θέλεις να είναι καθαρό χρησιμοποιείς KLINEX. Πέρα από την χλωρίνη που στην συνείδηση του καταναλωτή είναι συνώνυμο της KLINEX, έχει βγάλει προϊόντα για καθαρισμό και απολύμανση για κάθε επιφάνεια του σπιτιού με ασφάλεια και σιγουριά, ειδικά τώρα… κορονοϊού εποχή.

Εδώ και 70 χρόνια, η Χλωρίνη KLINEX είναι αχώριστος σύμμαχος του ελληνικού νοικοκυριού, όχι μόνο ως λευκαντικό προιόν για ρούχα αλλά και ως καθαριστικό – απολυμαντικό για το σπίτι και όλες τις επιφάνειές του.

Η Χλωρίνη® Klinex κλείνει τα 70 χρόνια λειτουργίας και επιτυχίας

Η KLINEX φέτος κλείνει τα 70 χρόνια παρουσίας της, και σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσει την πορεία της με αυτό τον τρόπο, διότι KLINEX και επιτυχία πάνε μαζί.

Το πώς και με ποια προϊόντα καθαρίζουμε τους χώρους που ζούμε και συναναστρεφόμαστε αλλά και τις επιφάνειες που χρησιμοποιούμε, είναι υψίστης σημασίας για την υγεία μας.

Τη δύσκολη αυτή εποχή που ζούμε, η KLINEX μας έχει δώσει εύκολες και γρήγορες λύσεις με όλα τα απολυμαντικά της προϊόντα , ενώ συγκεκριμένα η χλωρίνη KLINEX, χάρη στην καθαριστική, λευκαντική και απολυμαντική της δύναμη, προσφέρει ασφάλεια και προστασία σε κάθε σπίτι. Τονίζεται όμως ότι είναι προϊόν που παράγεται στην Ελλάδα και ταυτόχρονα στηρίζει την οικονομία και τη βιομηχανική ανάπτυξη της χώρας μας.

Πάντα το σπίτι μας ήταν οι στιγμές χαλάρωσης και ζεστασιάς, μικρές απολαύσεις με την οικογένεια μας, με διασκέδαση και χαρά. Η ασφάλεια υγιεινής που προσφέρει η χλωρίνη KLINEX συμβάλει σε αυτό, καθώς σε όλα τα παραπάνω, κάτι που κάνει πολύ πιο όμορφες τις στιγμές είναι η καθαριότητα.

klinex1

Η μακρά ιστορία της Χλωρίνης® Klinex

Από το 1951 που ένας Έλληνας χημικός παρουσίασε για πρώτη φορά το λευκαντικό, το οποίο θα γινόταν ο καθημερινός σύμμαχος χιλιάδων νοικοκυριών, πολλά έχουν αλλάξει.

Εκείνο όμως που παραμένει αδιαπραγμάτευτο είναι η προσήλωση και η δέσμευση για αποτελεσματικά προϊόντα, πάντοτε με γνώμονα τη φροντίδα και την προστασία του ανθρώπου, του σπιτιού και του περιβάλλοντος.

Χρονολογικά από το 1951 η Χλωρίνη® KLINEX κυκλοφορεί για πρώτη φορά και βρίσκεται σε γυάλινα μπουκάλια, μέσα σε ξύλινα επιστρεφόμενα κιβώτια.

Παράλληλα στα χρόνια που ακολουθούν, η Χλωρίνη® KLINEX «καθαρίζει, λευκαίνει και απολυμαίνει» κάθε σπίτι, ενώ από τη δεκαετία του ’80 κι έπειτα ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο την παρουσία της, με προϊόντα που απαντούν σε κάθε σύγχρονη ανάγκη για προστασία και καθαριότητα.

Η παχύρρευστη KLINEX

Το 1994 εισήλθε στην αγορά η παχύρρευστη Χλωρίνη, ενώ κάποια χρόνια αργότερα, το 2003 έκανε την εμφάνισή της η Χλωρίνη® KLINEX Advance, για χρήση και στο πλυντήριο.

Επετειακή συσκευασία με κοινωνικό «αποτύπωμα» από την KLINEX

Το 2021 η παχύρρευστη Χλωρίνη KLINEX, κυκλοφορεί με επετειακή συσκευασία, γιορτάζοντας την κοινωνική της δράση σε 1.200 σχολεία με το πρόγραμμα «Καθαροί Ζούμε Στο Σχολείο», που υλοποιείται τα τελευταία χρόνια 5 χρόνια.

Η δράση αυτή αφορά στην δωρεάν διάθεση απολυμαντικών προϊόντων KLINEX με στόχο τα καθαρά, ασφαλή σχολεία, που θα συμβάλλουν στη μείωση της διασποράς του ιού, και θα ενισχύσουν την προστασία του γενικότερου πληθυσμού.

klinex3

Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά της χλωρίνης® Klinex – Πώς σκοτώνει τα μικρόβια του κορονοϊού και του ιού της γρίπης

Το βασικό συστατικό της χλωρίνης είναι το υποχλωριώδες νάτριο ένα άλας, το οποίο περιέχει στο μόριό του ένα άτομο χλωρίου. Όταν διασπάται γίνεται κυρίως νερό και αλάτι άρα είναι απολύτως ασφαλές για χρήση π.χ στο σιφόνι του νεροχύτη, ενώ δεν βλάπτει περιβάλλον.

Η Χλωρίνη® Klinex, συγκεκριμένα, έχει ισχυρή απολυμαντική δράση η οποία οφείλεται στις ισχυρά οξειδωτικές ιδιότητες του υποχλωριώδους νατρίου -του βασικού συστατικού της (σε αδιάλυτο ποσοστό 4,5%) - που οξειδώνει ταχύτατα μικροοργανισμούς εξουδετερώνοντάς τους. Η ισχυρή οξειδωτική του δράση και η ταχεία διάσπασή του κατά τη χρήση, αποτελούν εγγύηση για τη χρήση του στο μέλλον, καθώς είναι ιδιαίτερα δύσκολο οι παντός είδους μικροοργανισμοί να αποκτήσουν ανθεκτικότητα απέναντί του.

Η Χλωρίνη® KLINEX αποτελεί, μία από τις πιο γνωστές και πιο αγαπημένες μάρκες της Ελληνίδας νοικοκυράς, χτίζοντας μια σχέση άρρηκτης εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές και έχει κατακτήσει τη θέση ειδικού στα θέματα υγιεινής του σπιτιού, καθώς απολυμαίνει και προστατεύει από όλους τους γνωστούς τύπους μικροβίων, τον ιό της γρίπης αλλά και τον Κορονοϊό SARS-CoV-2, βάσει EN 14476, με 70ml προϊόντος, συμπληρώνοντας με νερό, μέχρι 1λίτρο διαλύματος.

Απόλυτη ασφάλεια για τους μικρούς μας φίλους

Φροντίζει να είναι ασφαλής και για τα παιδιά καθώς διαθέτει ειδικό καπάκι ασφαλείας για τη μεγαλύτερη προστασία των παιδιών, είναι εγκεκριμένη από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων για την απολυμαντική της χρήση, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και ακολουθεί τις πιο σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους –πιστοποιημένες κατά τα αντίστοιχα πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας περιβάλλοντος και ασφάλειας στην εργασία, ISO 9001, 14000 και 18000– εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα σε κάθε μπουκάλι.

klinex4

Αναλυτικά τα «θαύματα» καθαριότητας που κάνει η χλωρίνη KLINEX και τα προϊόντα της

  • Φιλτράρεται πολλαπλά κατά τη διαδικασία παραγωγής για σταθερά άριστη ποιότητα σε κάθε μπουκάλι.
  • Είναι αποτελεσματικό απολυμαντικό κατάλληλο για οικιακή χρήση.
  • Σε συνδυασμό με τα καθαριστικά συστατικά που περιέχει είναι κατάλληλο καθαριστικό-απολυμαντικό προϊόν για υγιεινή καθαριότητα.
  • Αφαιρεί λεκέδες και επαναφέρει το λευκό σε υφάσματα και επιφάνειες.
  • Απομακρύνει δυσάρεστες οσμές, εξουδετερώνοντας τα βακτήρια που τις προκαλούν.
  • Απομακρύνει αλλεργιογόνα και βακτήρια που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες (γύρη, υπολείμματα κατοικίδιων, μούχλα κτλ)
  • Είναι αποτελεσματική σε χαμηλές θερμοκρασίες εξουδετερώνοντας ανθεκτικούς μικροοργανισμούς.