Life

Οι 3+1 προσπάθειες του Νίκου Μουτσινά να υιοθετήσει παιδί (βίντεο)

Οι 3+1 προσπάθειες του Νίκου Μουτσινά να υιοθετήσει παιδί (βίντεο) Φωτογραφία: EUROKINISSI
«Είμαστε στις τρεις προσπάθειες, θα κάνω κι άλλη μια...», είπε ο Νίκος Μουτσινάς, δείχνοντας πόσο πολύ επιθυμεί να υιοθετήσει ένα παιδάκι.

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση για την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί μέσω υιοθεσίας, προχώρησε ο γνωστός παρουσιαστής.

Αν και δεν συνηθίζει να αναφέρεται στην προσωπική του ζωή, ο Νίκος Μουτσινάς, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του και σε ανύποπτο χρόνο, μίλησε για τις προσπάθειες που έχει καταβάλει για να καταφέρει να υιοθετήσει ένα παιδί.

Ο παρουσιαστής φιλοξένησε στην εκπομπή του την Μπέττυ Μαγγίρα και για λίγο, άλλαξαν ρόλους, με τον Νίκο Μουτσινά να μπαίνει στη θέση του συνεντευξιαζόμενου.

«Τώρα έχω τρία ζωάκια στο σπίτι. Την Τζούτζουπι και τα δύο μου σκυλιά, τον Άντι και τον Τρίκι. Αυτή είναι η οικογένεια, για να μη λέμε και βλακείες. Αν και το έχεις παρακολουθήσει, η προσωπική μου ζωή δεν πιστεύω ότι αφορά κανέναν, δεν είναι κρυφή, αλλά δεν είναι και για όλους», είπε.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως έχει κάνει μέχρι στιγμής τρεις προσπάθειες για να υιοθετήσει παιδί. «Όποτε κάνω μια προσπάθεια και δεν μου δίνουν, παίρνω ένα ζώο. Άρα είμαστε στις τρεις προσπάθειες, θα κάνω κι άλλη μια. Αν με δεις με παπαγάλο, σημαίνει πως δεν θα προχωρήσει», εξήγησε ο Νίκος Μουτσινάς.