Life

Κοιμάται η γάτα σας στα πόδια σας; Αυτοί είναι οι 10 λόγοι που το κάνει

Κοιμάται η γάτα σας στα πόδια σας; Αυτοί είναι οι 10 λόγοι που το κάνει
Μια από τις αγαπημένες συνήθειες της γάτας σου είναι να κοιμάται πάνω στα πόδια σου και τις περισσότερες φορές χουρχουρίζοντας!

Οσες έχουμε γάτες μια από τις πιο συνηθισμένες κινήσεις που κάνουν, μεταξύ άλλων, είναι να έρχονται και να ξαπλώνουν επάνω μας. Η μικρή χνουδόμπαλα που μας επισκέπτεται συνήθως χουρχουρίζει κιόλας.

Αυτή η κίνηση πολλές από εσάς μπορεί να σας προβληματίζει και να σκέφτεστε για ποιο λόγο το κάνει αυτό. Ακόμη και για μένα που έχω πολλά χρόνια γάτες με κάνει να αναρωτιέμαι τι μπορεί να τους αρέσει (εκτός από το προφανές που λογικά τους αρέσει η παρέα) και γιατί το κάνει.

Κάτι άλλο που συνηθίζουν να κάνουν το βράδυ, που ενώ μπορεί να τους έχεις κρεβατάκι, να επιλέγουν να έρθουν και να ξαπλώσουν δίπλα στα πόδια σου.

Παρόλα αυτά κάποιες φορές μπορεί η χνουδωτή μας φίλη να θέλει να εκφράσει κάτι με αυτόν τον τρόπο, για παράδειγμα να είναι πιο απαιτητική από το συνηθισμένο, οπότε σε μια τέτοια περίπτωση καλό είναι να την παρακολουθήσεις μήπως χρειάζεται να επικοινωνήσεις με τον κτηνίατρο σου.

Πάντως όπως και να έχει μάλλον θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες αν η γάτα μας έρχεται στα πόδια μας καθώς είναι μια συνήθεια που έχουν πολλά αιλουροειδή.

Ας δούμε τους λόγους που η γάτα μας κοιμάται στα πόδια μας. Περισσότερα στο TheIssue.gr.