Life

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νεκρός ο Κεφάλας;

GLOMEX GLOMEX
Καταιγιστικές εξελίξεις στη Γη της Ελιάς.

Μετά τον θάνατο του Κίμωνα, όλα αλλάζουν στη Μάνη. Ο Δημοσθένης, αποφασισμένος να εκδικηθεί για τη δολοφονία του γιου του, βάζει στόχο να σκοτώσει τον Κεφάλα, στην γη της ελιάς.

Σύμμαχός του σε αυτό, είναι ο Κωνσταντίνος, ο οποίος αναγκάζεται να τον βοηθήσει, όσο κι αν ο ίδιος φοβάται τις συνέπειες. Ο Κωνσταντίνος δέχεται να συλλέξει πληροφορίες και να παρακολουθήσει τις κινήσεις του Κεφάλα, για να του δώσει την χαριστική βολή!

Ο Δημοσθένης, μετά την κηδεία, ανακοινώνει στην οικογένειά του πως θα φύγει για λίγο στην Αθήνα, με σκοπό να διευθετήσει τις δουλειές που άφησε στη μέση ο Κίμωνας. Παρά τις αντιδράσεις της Ασπασίας, ο Δημοσθένης φτιάχνει βαλίτσα κι εξαφανίζεται.

Μόλις φτάνει στην πρωτεύουσα, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του: Όταν εντοπίσει τον Κεφάλα και θα ανοίξει πυρ και θα τον στείλει στον άλλον κόσμο, παίρνοντας έτσι το αίμα του πίσω, στην γη της ελιάς.

Θα καταφέρει να τον δολοφονήσει, ή η αντίπαλη μαφία θα γλιτώσει, για ακόμη μια φορά; Ένας μεγάλος πόλεμος έχει ξεσπάσει και τα δύο μέτωπα σκορπούν τον τρόμο σε Μάνη κι Αθήνα.