Life

Πόσο συχνά πρέπει να κόβεις τα μαλλιά σου ανάλογα με τον τύπο τους και το μήκος που θέλεις

Πόσο συχνά πρέπει να κόβεις τα μαλλιά σου ανάλογα με τον τύπο τους και το μήκος που θέλεις
Θέλεις να μακρύνεις τα μαλλιά σου και δεν ξέρεις πόσο συχνά πρέπει να τα κόβεις. Πόσο συχνά είναι απαραίτητο και ποσό βοηθητικό είναι για το μάκρος. Το ζήτημα είναι λίγο περίπλοκο, αλλά θα το αναλύσουμε.

Μια από τις βασικές ερωτήσεις που γίνονται συχνά στους κομμωτές είναι το: Πώς πρέπει κουρεύεις τα μαλλιά σου; «Αν προσπαθώ να μεγαλώσω τα μαλλιά μου, πόσο συχνά πρέπει να τα κόβω»;

Ας ξεκινήσουμε λέγοντας ότι το κούρεμα δεν είναι κάτι που οι περισσότερες γυναίκες δεν ανυπομονούμε να κάνουμε κυρίως γιατί θέλουμε να μακραίνουμε τα μαλλιά και πιστεύουμε ότι με το κούρεμα αυτό δεν επιτυγχάνεται.

Τα κουρέματα είναι συνήθως δαπανηρά και χρονοβόρα αλλά το πιο σημαντικό, τα μαλλιά μας είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι της εμφάνισης μας, οπότε το να τα εμπιστευθούμε στα χέρια ενός άλλου ατόμου μπορεί να μας προκαλέσει σχεδόν καταστροφικό άγχος.

Αν τρέμεις στη σκέψη να τα κόψεις περισσότερο από μερικά εκατοστά και τελικά γίνουν λίγο περισσότερα αυτά τα εκατοστά μπορεί να πάθεις ακόμα και τραυματικό σοκ.

Περισσότερα στο theissue.gr