Life

Η συνέντευξη του Γιάννη Βογιατζή που συζητήθηκε: «Φάγαμε σκύλο εν γνώση μας για να ζήσουμε στην Κατοχή»

Η συνέντευξη του Γιάννη Βογιατζή που συζητήθηκε: «Φάγαμε σκύλο εν γνώση μας για να ζήσουμε στην Κατοχή»
Ο Γιάννης Βογιατζής μίλησε για την καριέρα του, στη τελευταία του συνέντευξη που είχε δώσει στην Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας πως από το 2008 σταμάτησε από το τραγούδι και πιστεύει πως έφυγε αξιοπρεπώς.

«Πέρασα την Κατοχή παιδάκι με μια χήρα μάνα και είχα ανάγκη να ζήσω. Φάγαμε σκύλο εν γνώση μας για να ζήσουμε», είχε πει ο αγαπημένος τραγουδιστής παλαιότερα.

Ο Γιάννης Βογιατζής έκανε μια αναδρομή στη ζωή του και μίλησε για όσους γνώρισε.

«Καθόμασταν με το Φώτη Μεταξόπουλο και ακούγαμε τις διδαχές του Ορέστη Μακρή. Η Ρένα Βλαχόπουλου ήταν η Ρένα Βλαχοπούλου των ταινιών. Ο Τόλης Βοσκόπουλο ήταν κολλητός μου και κάποια στιγμή χάλασε η φιλία μας, ούτε ξέρω γιατί.

Για τέσσερα χρόνια υπήρξα τραγουδιστής των βασιλικών ανάκτορων. Όπου πήγαινε το βασιλικό ζεύγος πήγαινα και εγώ μαζί για να τραγουδήσω. Είχαμε γνωριστεί με τον Κωνσταντίνο και ήταν καταπληκτικό παιδί».

Ο Γιάννης Βογιατζής μίλησε για τη σύζυγό του, λέγοντας πως είναι παντρεμένοι από το 1978 με πολιτικό γάμο.

«Είχε προηγηθεί ο γάμος της Ελένης και μας άρεσε πάρα πολύ και παντρευτήκαμε και με ορθόδοξο γάμο. Πήγαμε στο γάμο της Ελένης και μου λέει η γυναίκα μου ‘’δεν παντρευόμαστε και εμείς ορθόδοξα;’’. Η Ελένη είναι ένα δώρο θεού και μέρα παρά μέρα πήγαινα στην εκπομπή της».