Life

Χωρισμός «βόμβα» για πασίγνωστη ηθοποιό - Ο πρώην της απειλεί με έξωση, ζητά πίσω και ΙΧ

Χωρισμός «βόμβα» για πασίγνωστη ηθοποιό - Ο πρώην της απειλεί με έξωση, ζητά πίσω και ΙΧ Φωτογραφία: pexels
Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από έξι χρόνια σχέσης, παρότι ήταν έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα και να παντρευτούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο χωρισμός τους ήρθε στις αρχές του καλοκαιριού, με την αρχική εικόνα να δείχνει ότι είχαν κρατήσει καλές σχέσεις και δεν υπήρχαν αρνητικά συναισθήματα. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο χωρισμός τους δεν ήταν τόσο «βελούδινος» όσο φαινόταν.

Πιο συγκεκριμένα, το πρώην ζευγάρι χρειάστηκε να προσφύγει σε δικηγόρους για να επιλύσουν οικονομικές διαφορές. Η ηθοποιός είχε λάβει δάνειο ύψους 140.000 ευρώ από τον Λάζαρη, για να προχωρήσει σε επισκευές στο τριώροφο σπίτι της, ιδιαίτερα στον πρώτο όροφο και το ισόγειο.

Ο κ. Λάζαρης, από την πλευρά του, ζήτησε από την Παππά να αποπληρώσει το ποσό εντός έξι μηνών, με την προϋπόθεση να της παραχωρήσει τους ορόφους εάν τηρήσει τη συμφωνία. Η μηνιαία δόση ανέρχεται σε 7.500 ευρώ. Σε περίπτωση αθέτησης, εκείνος θα διαχωρίσει το ισόγειο από τον πρώτο όροφο και θα νοικιάσει το διαμέρισμα.

Η κ. Παππά έχει συμφωνήσει με τους όρους και υπέγραψαν ιδιωτικό συμφωνητικό. Ο κ. Λάζαρης ζήτησε επίσης τη μεταβίβαση δύο οχημάτων, ένα πολυτελές SUV και ένα scooter, τα οποία βρίσκονται στο όνομα της ηθοποιού αλλά αγοράστηκαν από εκείνον.

Όταν η εκπομπή «Πρωινό» προσέγγισε τη Δανάη Παππά για δηλώσεις, εκείνη απέφυγε να σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα. Ωστόσο, στην εκπομπή «Buongiorno» αναφέρθηκε στον χωρισμό της λέγοντας: «Είμαι όπως φαίνομαι μετά τον χωρισμό. Κάθε τέλος θέλει τη διαχείρισή του, αλλά όλα καλά. Αν δεν πιέζεις τις καταστάσεις, όλα κυλούν ομαλά. Ο έρωτας και η αγάπη πάντα είναι στο παιχνίδι, όλα αυτά είναι ενέργειες». Αμέσως μετά, η εκπομπή του MEGA αποκάλυψε ότι η ηθοποιός είναι ξανά ερωτευμένη με γνωστό Έλληνα ηθοποιό.