Life

Η Έρρικα Πρεζεράκου δείχνει το ακρωτηριασμένο της χέρι 3 χρόνια μετά το ατύχημα

Η Έρρικα Πρεζεράκου δείχνει το ακρωτηριασμένο της χέρι 3 χρόνια μετά το ατύχημα
Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, η αθλήτρια Έρρικα Πρεζεράκου δημοσίευσε πρώτη φορά το ακρωτηριασμένο της χέρι.

«Σήμερα είναι Παγκόσμια μέρα για άτομα με αναπηρία. Ήθελα τόσα να γράψω, όμως μέσα μου μόνο αυτό στάθηκε. Συγχωράτε με αν κάνω λάθος μα η παγκόσμια μέρα δεν αφορά τα άτομα που γεννήθηκαν ή απέκτησαν αναπηρία. Αφορά όλους εμάς που είμαστε πολλές φορές μέσα μας ανάπηροι, να αγκαλιάσουμε, να αγαπήσουμε ή να αποδεχτούμε κάθε τι το διαφορετικό. Που κοιτάμε μόνο το έξω και όχι την φλόγα της ψυχής μέσα. Είναι για όλους εμάς αυτή η μέρα ηλιόλουστα μου πλάσματα. Δεν ξέρω αν σας είπα σήμερα ποσό πολύ σας αγαπώ», κατέληξε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Τον Αύγουστο του 2020 η Έρρικα Πρεζεράκου βρισκόταν σε φουσκωτό σκάφος με την παρέα της ανοιχτά της Κύθνου από όπου έπεσε στη θάλασσα.

Η ίδια έχει πει για την ημέρα που δεν θα ξεχάσει ποτέ, αφού κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της:

"Το σκάφος πήγαινε πολύ γρήγορα. Είχε δύο 300άρες μηχανές και συζητούσαν όλοι πόσο γρήγορα και πόσο καλά πάει το σκάφος. Και κάνει ένα… έτσι ο οδηγός και στρίβει το σκάφος 360 μοίρες… Πετάγομαι μέσα στο νερό και το σκάφος συνεχίζει να γυρίζει γιατί είναι στην κλίση των 300 μοιρών. Πάει να κάνει έναν κύκλο ουσιαστικά".

Από την προπέλα του σκάφους ακρωτηριάστηκαν τα δύο δάχτυλά της, αλλά οι γιατροί κατάφεραν να συγκολήσουν τον παράμεσο.

thfjkfkj