Life

Οι Blur έδωσαν την τελευταία τους συναυλία

Οι Blur έδωσαν την τελευταία τους συναυλία Φωτογραφία: X
«Αυτή μάλλον είναι η τελευταία μας συναυλία» είπαν οι Blur από τη σκηνή κατά την εμφάνισή στους στο Coachella.

Την περασμένη εβδομάδα το κοινό στο Coachella εκνεύρισε τόσο πολύ τον Damon Albarn των Blur, που σε κάποιο σημείο είπε «Δεν πρόκειται να μας ξαναδείτε οπότε ίσως θα πρέπει να το τραγουδήσετε αυτό το κομμάτι».

Ήταν η πρώτη μεγάλη αμερικανική συναυλία τους τα τελυταία εννέα χρόνια. Πριν λίγες μέρες όμως κατά΄ τη δεύτερη εβδομάδα του Coachella, ο Albarn είπε ότι ίσως αυτή η συναυλία τους να είναι η τελευταία για τους Blur.

Πριν παίξουν το τελευταίο τους κομμάτι «Tender,» ο Albarn είπε στο κοινό ότι «για να είμαι ειλικρινής, θα ήθελα να σας πω ότι αυτή είναι μάλλον η τελευταία μας συναυλία». Διευκρίνισε ακόμα ότι η απόφαση αυτή δεν έχει να κάνει με τη διοργάνωση του Coachella. «Αγαπώ τη διοργάνωση του Coachella, είναι πανέμορφα».

Πέρυσι σε συνέντευξή του, ο Albarn είχε πει ότι είχε τελειώσει με το reunion των Blur. «Έφτασε η ώρα να ολοκληρώσουμε αυτή τη φάση. Είναι πάρα πολύ για μένα όλο αυτό. Ήταν το σωστό να γίνει και τιμή να παίξουμε αυτά τα κομμάτια ξανά, να περάσω χρόνο με αυτούς τους τύπους, να κάνουμε ένα άλμπουμ, κλπ κλπ. Δεν λέω ότι δεν θα το ξανακάνω. Ήταν μία όμορφη επιτυχία αλλά δεν γυρνάω στο παρελθόν».

{https://www.instagram.com/p/C6Edcs9NNNa/?hl=el&img_index=1}