Life

Τζένιφερ Λόπεζ: Η αντίδρασή της όταν δημοσιογράφος τη ρώτησε αν παίρνει διαζύγιο

Τζένιφερ Λόπεζ: Η αντίδρασή της όταν δημοσιογράφος τη ρώτησε αν παίρνει διαζύγιο
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τη νέα ταινία της, η Τζένιφερ Λόπεζ δέχθηκε ερώτηση για την προσωπική της ζωή.

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι ιδιαίτερα πολυάσχολη αυτή την περίοδο, με την προώθηση της νέας ταινίας της, «Atlas». Ωστόσο, κάποιοι φαίνεται ότι ενδιαφέρονται περισσότερο για την προσωπική της ζωή.

Η 54χρονη βρέθηκε στην Πόλη του Μεξικού για τις ανάγκες προώθησης της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί, ενώ είναι και συμπαραγωγός. Ωστόσο, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ένας δημοσιογράφος επέλεξε να τη ρωτήσει για τη σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ, εν μέσω της φημολογίας ότι ο γάμος τους περνά κρίση.

«Αληθεύει ότι παίρνεις διαζύγιο με τον Μπεν Άφλεκ; Αυτές οι φήμες; Ποια είναι η αλήθεια;», τη ρώτησε ο δημοσιογράφος. Η Τζένιφερ Λόπεζ φάνηκε να παγώνει στιγμιαία ακούγοντας την ερώτηση και αμέσως μετά χαμογέλασε.

Αμέσως παρενέβη ο συμπρωταγωνιστής της, Σιμού Λιού, λέγοντας: «Εντάξει, δεν το κάνουμε αυτό». Ωστόσο, η ηθοποιός και τραγουδίστρια θέλησε να απαντήσει.

Η Τζένιφερ Λόπεζ έσκυψε προς τα μπροστά και κοιτάζοντας τον δημοσιογράφο του είπε, σε ελεύθερη μετάφραση, «μπορείς και καλύτερα».

{https://x.com/GlamourMex/status/1793443562870145077}

Ο γάμος της με τον Μπεν Άφλεκ «δεν είναι στην καλύτερη φάση του αυτή τη στιγμή», είπε πρόσφατα στο People πηγή από το περιβάλλον της Τζένιφερ Λόπεζ. Οι δυο τους ζουν χωριστά αυτή την περίοδο, ανέφεραν άλλες πηγές.

Ο Μπεν Άφλεκ δεν ήταν στο πλευρό της συζύγου του τη Δευτέρα, όταν η ταινία της έκανε πρεμιέρα στο Λος Άντζελες, ούτε ταξίδεψε μαζί της στην Πόλη του Μεξικού.