Life

Ο Μπεν Άφλεκ «πήρε τα πράγματά του» από το σπίτι, όσο η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν στην Ευρώπη

Ο Μπεν Άφλεκ «πήρε τα πράγματά του» από το σπίτι, όσο η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν στην Ευρώπη Φωτογραφία: EPA/ ETIENNE LAURENT
Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ δεν συζούν εδώ και πάνω από ένα μήνα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Μπεν Άφλεκ πήρε τα πράγματά του από το σπίτι όπου ζούσε μέχρι πρότινος με την Τζένιφερ Λόπεζ, σύμφωνα με πηγή του People.

Πάνω από ένα μήνα μετά τις πρώτες πληροφορίες ότι ο 51χρονος και η 54χρονη ζουν ξεχωριστά στο Λος Άντζελες, λόγω της κρίσης στον γάμο τους, πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού είπε στο People ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης πήρε όλα τα πράγματά του από την έπαυλη το ζευγαριού στο Μπέβερλι Χιλς. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μπεν Άφλεκ πήρε τα πράγματά του προτού επιστρέψει η Τζένιφερ Λόπεζ από το πρόσφατο ταξίδι της στην Ευρώπη.

«Ο Μπεν συνεχίζει να μένει στο σπίτι που νοικιάζει στο Μπρέντγουντ. Είναι εκεί περίπου δύο μήνες τώρα», ανέφερε άλλη πηγή του ίδιου Μέσου. «Δείχνει να είναι ΟΚ. Πηγαίνει στο γραφείο του καθημερινά και φαίνεται συγκεντρωμένος στη δουλειά. Επίσης περνά χρόνο με τα παιδιά του», συμπλήρωσε.

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ, που παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2022, ζούσαν στην έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς από τον Ιούνιο του 2023. Το ζευγάρι έβαλε πωλητήριο στο ακίνητο στις αρχές του μήνα, σύμφωνα με το People.