Life

The 2night Show: Ο Σάκης Αρναούτογλου συναντά on air τον Γρηγόρη - Trailer

The 2night Show: Ο Σάκης Αρναούτογλου συναντά on air τον Γρηγόρη - Trailer
Απόψε, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο πλατό του «The 2Night Show» τον Σάκη Αρναούτογλου, τον Στέλιο Ρόκκο και την Κυριακή Φράγκου.

Για 8η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και καλεσμένους τους, Σάκη Αρναούτογλου, τον Στέλιο Ρόκκο και την Κυριακή Φράγκου.

Απόψε, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» τον Στέλιο Ρόκκο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, φανερά ανανεωμένος, μιλάει για τον «ταξιδιάρικο» τρόπο ζωής, που έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια, και τα όνειρα που έχει για το μέλλον του. Τι ρόλο παίζει στη ζωή του η σύζυγός του, Λελέ Γκόφα; Θα παρουσίαζε μαζί της ταξιδιωτική εκπομπή με μηχανές; Γιατί δεν φοβάται, πλέον, να μείνει εκτός του χώρου του; Γιατί οι φίλοι του τον θεωρούν πιο πλούσιο από΄ όλους; Πώς νιώθει ως πατέρας τεσσάρων παιδιών; Γιατί δεν θέλει να ακούει μουσική στον ελεύθερο χρόνο του; Στη συνέχεια, αναφέρεται στην ανθρωποφαγία που υπάρχει και στη Μαρίνα Σάττι, που διαγωνίστηκε στη Eurovision. Τέλος, προσκαλεί το κοινό στις καλοκαιρινές συναυλίες του με τίτλο «Πάει», που θα γίνουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show» έρχεται καλεσμένος και ο Σάκης Αρναούτογλου, ο αδερφός του Γρήγορη Αρναούτογλου. Ο αγαπημένος παρουσιαστής δελτίων καιρού ασχολείται, πλέον, ενεργά με την πολιτική, αφού είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής. Γιατί οφείλει την ενασχόλησή του με την πολιτική στη Φώφη Γεννηματά; Γιατί θέλει να μπει στην Ευρωβουλή; Πόσο μας επηρεάζει η κλιματική αλλαγή; Γιατί το 2186 θα γεννηθεί το τελευταίο παιδί Ελλήνων, σύμφωνα με τις έρευνες; Πώς μπορούμε να κατανοήσουμε την τεχνητή νοημοσύνη και να προστατευτούμε από τα bots; Τέλος, ο Σάκης Αρναούτογλου, εξηγεί γιατί δεν μοιράζει ψηφοδέλτια με σταυρούς και διαφημιστικά φυλλάδια, ενισχύοντας τη θέση του για την προστασία του περιβάλλοντος.

Τέλος, η Θεσσαλονικιά συγγραφέας, που έγινε «η μητέρα των αστέγων», εξηγεί πώς ξεκίνησε την εθελοντική της δράση, όταν αντίκρισε έναν άστεγο να τρώει μέσα από τα σκουπίδια. Με ποιον τρόπο βοηθάει του άστεγους, αλλά και πολλές άλλες δομές; Πού μπορούμε να βρούμε τα 3 βιβλία της, που βοηθούν τις εθελοντικές δράσεις της; Τέλος, δηλώνει πως εδώ και 8 χρόνια έχει αφιερωθεί στην «Εθελοντική Διακονία Αστέγων», μαζί με άλλους 65 εθελοντές, και πως ένας άστεγος δεν πεινάει για φαγητό αλλά για ένα χαμόγελο.

«The 2Night Show»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 24:00 στον ΑΝΤ1.

Δείτε το trailer:

{https://www.youtube.com/watch?v=YKtfHWc4aHM}