Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός τις επόμενες μέρες

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός τις επόμενες μέρες
Ο Σάκης Αρναούτογλου καταγράφει την άνοδο του υδραργύρου και την επιστροφή του καλοκαιριού.

Ο Σάκης Αρναούτογλου μπορεί να πήγε στην Ευρωβουλή, ωστόσο σε κάθε ευκαιρία ενημερώνει για τον καιρό στην Ελλάδα και για τις θερμοκρασίες των επόμενων ημερών. Όπως φαίνεται από τον πίνακα που δημοσίευσε στη σελίδα του στο facebbok ο υδράργυρος παίρνει για τα καλά την ανηφόρα και σε ορισμένες περιοχές θα φτάσει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Η άνοδος ξεκινάει άμεσα όπως φαίνεται από το σχετικό πίνακα. 

Σε κλειστές πεδινές περιοχές η θερμοκρασία θα είναι 1-2 βαθμούς Κελσίου υψηλότερη.

sakis_arnaoutoglou_1_fa80a.jpg

Τι λέει η ΕΜΥ για τον καιρό τις επόμενες μέρες

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 07-07-2024

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στα ορεινά της βορειοδυτικής χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο. Θα φτάσει στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά τους 34 με 36 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 37 βαθμούς Κελσίου. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 30 με 33 και κατά τόπους στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 33 με 35 βαθμούς Κε

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 08-07-2024

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Θα φτάσει στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά τους 35 με 37 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 38 βαθμούς Κελσίου. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 30 με 32 και κατά τόπους στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 09-07-2024

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβοι στα βορειοδυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο και το βόρειο Ιόνιο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10-07-2024

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.