Life

Βέρα Γουάνγκ: Η σχεδιάστρια μόδας ποζάρει με μαγιό και μοιάζει με έφηβη

Βέρα Γουάνγκ: Η σχεδιάστρια μόδας ποζάρει με μαγιό και μοιάζει με έφηβη Φωτογραφία: INSTAGRAM
«Πρέπει να έχεις το σύνδρομο Μπέντζαμιν Μπάτον», σχολίασαν πολλοί στην ανάρτηση της σχεδιάστριας μόδας.

Κάθε φορά που η Βέρα Γουάνγκ δημοσιεύει μία φωτογραφία της στο Instagram, τουλάχιστον ένα άτομο θα σχολιάσει ότι έχει το σύνδρομο Μπέντζαμιν Μπάτον. Το ίδιο έγινε και τώρα, που η σχεδιάστρια μόδας πόζαρε δίπλα στην πισίνα της.

Η Βέρα Γουάνγκ ανάρτησε μία φωτογραφία στην οποία φορά λευκό ολόσωμο μαγιό, μακριά σκουλαρίκια και γυαλιά ηλίου. Κοιτάζοντάς την, όχι απλά δεν μπορεί να μαντέψει κάποιος ότι πρόκειται για 74χρονη, αλλά ίσως περάσει τη σχεδιάστρια μόδας για έφηβη.

«Η δική μου στιγμή Σλιμ Άαρονς. Καλό καλοκαίρι», έγραψε στη λεζάντα, αναφερόμενη στον διάσημο φωτογράφο ο οποίος ήταν γνωστός και για τις φωτογραφίες δίπλα σε πισίνα.

{https://www.instagram.com/p/C7esFFxR3UH/?img_index=1}

Σε συνέντευξη που έδωσε στο People πέρυσι, η σχεδιάστρια μόδας αναφέρθηκε σε όσους σχολιάζουν ότι φαίνεται σαν να μη μεγαλώνει ποτέ. «Φαντάζομαι ότι το θέμα είναι απλά η άποψη που έχει ο κόσμος για το πώς είναι οι 70χρονοι σήμερα. Έχω τόσο πολλούς φίλους που είναι 65-70 χρονών και η εμφάνισή τους είναι φανταστική. Ελπίζω ότι αυτό είναι καλό πράγμα και θα κάνει τις γυναίκες να νιώθουν πιο σίγουρες για τον εαυτό τους», είχε δηλώσει η Βέρα Γουάνγκ.