Life

Δήμητρα Βαμβακούση για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Δικός μου είναι, τι να κάνουμε! Είμαι κτητική μαζί του»

Δήμητρα Βαμβακούση για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Δικός μου είναι, τι να κάνουμε! Είμαι κτητική μαζί του»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» της ΕΡΤ με τον Τάσο Ιορδανίδη ήταν η Δήμητρα Βαμβακούση.

Η Δήμητρα Βαμβακούση αναφέρθηκε στον ερχομό της κόρης της, Ουρανίας, καθώς και στη σχέση με τον σύζυγό της, Γιώργο Αγγελόπουλο, με πολύ γλυκά λόγια.

«Το παιδί έχει όλα τα χαρακτηριστικά του μπαμπά του, τις φύτρες, το σχήμα του κεφαλιού, μάτια, χείλη, φρύδια, αυτιά. Όλα… Το μωρό μου έχει νεύρο, προς το παρόν αυτό έχει εκφράσει και λίγο-λίγο θα δούμε αυτά τα πράγματα στον χαρακτήρα του. Αν δεν της αρέσει κάτι, αντιδράει. Είναι σαν 6 μηνών, είναι πολύ αστείο, γελάμε και περνάμε όμορφα μαζί της», δήλωσε αρχικά η Δήμητρα Βαμβακούση.

«Οι γονείς μου χάρηκαν πολύ όταν τους ανακοίνωσα ότι είμαι έγκυος. Έβαλα τον Γιώργο να τους το πει. Ήθελα αγόρι, γιατί θα μου άρεσε να μεγαλώνει ο Γιώργος ένα αγόρι που να του μοιάζει. Είμαι πολύ ερωτευμένη, οπότε θα ήμουν διπλά. Δεν μου έχει περάσει ο έρωτας, είναι το ίδιο. Πρέπει να πω μία αλήθεια όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι η σχέση δεν περνάει σκαμπανεβάσματα, γιατί το κυρίως θέμα είναι το παιδί», ανέφερε σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης η Δήμητρα Βαμβακούση για τη σχέση της σήμερα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Ο Γιώργος μου... Είμαι κτητική με τον σύζυγό μου. Δικός μου είναι, τι να κάνουμε! Ήταν μία περίεργη περίοδος όταν είχαμε συναντηθεί πρώτη φορά, δεν υπήρχε κάτι πονηρό στο μυαλό μου. Εντάξει, όταν βλέπεις κάτι ωραίο, το λες. Υπήρξε ένα φλερτ, αλλά όχι από την πρώτη στιγμή. Ήρθε λίγο γρήγορα και μετά προσπαθήσαμε να γνωριστούμε κάτω από φυσιολογικές συνθήκες που ήταν λίγο δύσκολο. Μου αρέσει που κάποιες στιγμές σκαλώνει με την κόρη του και χαζεύει. Προσπαθεί να επεξεργαστεί αυτό που βλέπει και είναι πολύ γλυκό» συμπλήρωσε η σύζυγος του Γιώργου Αγγελόπουλου.