Life

Μελίνα Ασλανίδου: «Υπήρχε ένα τραγούδι που το ήθελα αλλά ο Βαρδής μου έλεγε ότι δεν μου πάει»

Μελίνα Ασλανίδου: «Υπήρχε ένα τραγούδι που το ήθελα αλλά ο Βαρδής μου έλεγε ότι δεν μου πάει»
Στο The 2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Μελίνα Ασλανίδου και μίλησε για το Big Brother, τον Αντώνη Βαρδή αλλά και για τη γνωριμία της με τον Νίκο Παπάζογλου.

Η Μελίνα Ασλανίδου αναφέρθηκε στην απόφασή της να παρουσιάσει την εκπομπή «Νύχτα Στάσου»: «Μ΄ου αρέσει η παρουσίαση, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Ο Χρήστος Νικολόπουλος είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας ζωντανός θρύλος ο οποίος όμως δεν το αισθάνεται. Δεν το βγάζει ποτέ αυτό. Είναι τόσο απλός και ήσυχος άνθρωπος. Τον αγαπώ πολύ, δεθήκαμε ακόμα περισσότερο τώρα. Τον αποκαλώ μαέστρο. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε Μελινάκι μου, θέλεις να παρουσιάσουμε μαζί την εκπομπή;' και του είπα 'Ο,τι θες εσύ απλά»

Επιπλέον μίλησε για τον χαρακτήρα της και τόνισε πως:

«Είναι πολύ συνειδητό ότι έχω επιλέξει να πορεύομαι έτσι. Αυτή τη γραμμή έχω πάρει από τους γονείς μου. Και ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος, του οποίου η ψυχή και η καρδιά του είναι καθαρή και ανοιχτή στον κόσμο. Και η μητέρα μου το ίδιο. Γενικά στην οικογένεια είναι όλοι καλοί άνθρωποι, καλά πλάσματα. Ήταν αναμενόμενο ότι θα έβγαινα κι εγώ έτσι... Μου κάνει καλό να δίνω αγάπη. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός και θέλω να δίνω στον κόσμο και πόσο μάλλον στον άνθρωπο που θα είναι δίπλα μου. Βέβαια, πλέον, υπάρχουν και κάποια όρια. Το να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης είναι πραγματικά βάναυσο. Δεν έχει να κάνει με το φύλο, οπότε ότι σου λέει η καρδιά σου. Προχώρα και μη βλέπεις τίποτα».

Παράλληλα έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και στην γνωριμία της με τον Νίκο Παπάζογλου: «Έμενα στο κέντρο της Ναυαρίνου στη Θεσσαλονίκη. Εμείς κάθε βράδυ με τη φίλη μου πηγαίναμε σε ένα μπαράκι, που ήταν πιο κάτω. Τον Νίκο (σ.σ. Παπάζογλου) τον γνώρισα εκεί, τον θαύμαζα πολύ. Βλέπω τον Νίκο που τον άκουγα όλη μέρα, σπούδαζα τότε βοηθός μικροβιολόγου, κι έτσι τον γνώρισα. Γίναμε φίλοι, μέχρι το τέλος που έφυγε ήμασταν φίλοι. Έχει έρθει να με ακούσει μετά από πολλά χρόνια, ενώ τον παρακαλούσα, και αφού είχα κάνει το 'Τι σου 'κανα και πίνεις' ήρθε και με είδε και δάκρυσε γιατί του είπα τον 'Αύγουστο'..Όταν μπήκα στη δισκογραφία ήμουν με τον Γιώργο Νταλάρα, ήμουν με μεγάλους δασκάλους. Με τον Δημήτρη Μητροπάνο, την Ελευθερία Αρβαιτάκη, τη Δήμητρα Γαλάνη. ήταν όλοι πολύ μεγάλοι καλλιτέχνες και οι ήρωές μας κι εγώ παιδάκι ανάμεσά τους. Όλο αυτό με άνδρωσε... Το μόνο που δεν πρόλαβα ήταν να τραγουδήσω με τον Πασχάλη Τερζή. Κάναμε μόνο μια μεγάλη συναυλία στην Πάτρα, πριν χρόνια, το οποίο ήταν κορυφαία στιγμή. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και εκτιμώ πολύ και λατρεύω τη φωνή του».

Η τραγουδίστρια μίλησε και για την περίοδο που το τραγούδι της «Τι σου κανα και πίνεις έγινει ευρέως γνωστό»: «Τι σου 'κανα και πίνεις έγινε ιδιαίτερα γνωστό μέσα από το Big Brother λέγοντας πως «Όταν ο Γιάννης Λάτσιος μου έκανε πρώτη φορά πρόταση για το The Voice του είπα πως δε θέλω να κάνω τηλεόραση και μου είπε να το σκεφτώ. Μου είπε: Πάντα φλέρταρες με την τηλεόραση' και είχε δίκιο. Το 'Τι σου 'κανα και πίνεις' μέσα από το Big Brother έγινε γνωστό. Ήξερε ο Πρόδρομος ότι είχα κάνει αυτό το τραγούδι, γιατί στη Θεσσαλονίκη ήταν το δικό μας τραγούδι. Το τραγουδούσα 7-8 φορές τη βραδιά. Συγκίνηση, κλάμα και ταυτίζεται όλος ο κόσμος με αυτή τη στιγμή... Με αγαπάει η τηλεόραση και εγώ την αγαπάω».

Τέλος, αναφέρθηκε στο τραγούδι που είχε γράψει ο Αντώνης Βαρδής και η ίδια ήθελε αλλά δυσκολεύτηκε να της το δώσει.

«Υπήρχε ένα τραγούδι που το ήθελα αλλά ο Αντώνης Βαρδής μου έλεγε ότι δεν μου πάει. Ήθελε να μου δώσει πιο λαϊκά τραγούδια. Όντως ο Αντώνης σκεφτόταν ότι είμαι μια λαϊκή τραγουδίστρια και ήθελε να μου δώσει λαϊκά τραγούδια. Έτσι είναι το 'φυσιολογικό'. Όμως εγώ όταν άκουσα Συνθήματα είπα ότι το θέλω οπωσδήποτε να το πω εγώ και μου το έδωσε. Ο Αντώνης Βαρδής ήταν ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για εμένα και σαν άνθρωπος που συναναστραφήκαμε και ζήσαμε στιγμές που για εμένα είναι ανεξίτηλες. Κάθε φορά που το σκέφτομαι μεταφέρομαι στο στούντιο, την πρώτη φορά».