Life

Survivor 2024: Πρεμιέρα με εντάσεις και αποχώρηση - Τι θα δούμε σήμερα (spoiler 17/9)

Survivor 2024: Πρεμιέρα με εντάσεις και αποχώρηση - Τι θα δούμε σήμερα (spoiler 17/9)
Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας στον ΣΚΑΙ το Survivor 2024.

Η μεγάλη ανατροπή ήρθε με το καλημέρα για το Survivor 2024 καθώς παίκτρια της πράσινης ομάδας, έχασε την μονομαχία και αναγκάστηκε να αποχωρήσει οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο.

Στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης ο Γιώργος Λιανός έκανε τις συστάσεις των παικτών και εξήγησε τους νέους κανόνες στις δύο ομάδες που δεν θα φορούν κόκκινες και μπλε μπαντάνες, αλλά κίτρινες (Τιγρεις) και πράσινες (Αετοί).

«Θέλω να σας καλωσορίσω σε ένα διαφορετικό Survivor, το οποίο επιστρέφει στις ρίζες του. Τι σημαίνει αυτό. Survivor, Surviving means… επιβιώνω. Το ένστικτο της επιβίωσης θα πρέπει να το οξύνετε σιγά σιγά. Το έχετε μέσα σας. Αυτή εδώ η υπέροχη χώρα είναι τροπική, ζεστή, υγρή, αλλά είναι και απαιτητική. Το ένστικτο της επιβίωσης θα πρέπει να γίνει πολύ δυνατό για να τα καταφέρετε. Και ομαδικά και ατομικά. Υπάρχει το ομαδικό παιχνίδι, αλλά και το ατομικό παιχνίδι.

Μπαίνουμε στην “παράγραφο” των παιχνιδιών. Θα υπάρχουν ατομικά παιχνίδια αλλά φέτος ποντάρουμε πάρα πολύ και στα ομαδικά παιχνίδια. Θα χρειαστεί συνεργασία, θα χρειαστεί καθοδήγηση, κάποιοι αναγκαστικά θα πρέπει να βγουν πιο μπροστά. Μπορεί να τους ανατεθεί ένας τέτοιος ρόλος. Προσωπική μου συμβουλή είναι ότι θα πρέπει να πρωταγωνιστήσετε. Είστε στο πιο γνωστό τηλεοπτικό πρόγραμμα επιβίωσης του κόσμου. Θα πρέπει να βάλετε τη σφραγίδα σας».

Το τρέιλερ της Τρίτης 17/9

«Κανείς δεν άναψε το δικό μου φυτίλι» με αυτή την ατάκα της Κάτιας ξεκινά το τρέιλερ για το νέο επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί απόψε (17/9) και το σίγουρο είναι ότι οι… φυτιλιές έχουν ήδη μπει και όπως μας έχει συνηθίσει το ριάλιτι επιβίωσης η ατμόσφαιρα είναι εκρηκτική.

«Θα μπορούσα να την σώσω…» ακούγεται να λέει άλλη παίκτρια στην κάμερα. «Είμαστε λίγες ημέρες εδώ και ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν κλίκες» αποκαλύπτει τρίτη διαγωνιζόμενη.

Ο Γιώργος Λιανός χτυπά το καμπανάκι για να ξεκινήσει το αγώνισμα και τότε οι τσακωμοί αρχίζουν…

«Τώρα να φωνάζουμε ο ένας στον άλλον στην ομάδα μας, δεν το θεωρώ καθόλου ωραίο» λέει μια παίκτρια στον παρουσιαστή με εκείνον να την ρωτά ποιος φώναξε. H Παρασκευή Κερασιώτη φωτογραφίζει την Γεωργία και εκείνη απαντά ότι έχει ξενερώσει με την ομάδα της. «Όλοι έχουμε τα όρια μας» σχολιάζει η παίκτρια. «Θεωρώ ότι δεν είναι για αυτό το παιχνίδι» λέει άλλη παίκτρια, με άλλον Survivor να σχολιάζει ότι είναι 50 ετών.

Τα συντροφικά «μαχαιρώματα» ξεκίνησαν στο Survivor και ακόμα δεν είδαμε τίποτα όπως φαίνεται.

{https://www.youtube.com/watch?v=BE5pdCaPvqc}