Life

Ο Κάνιε Γουέστ λέει ότι τον εκβίαζε η πρώην βοηθός του που τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση

Ο Κάνιε Γουέστ λέει ότι τον εκβίαζε η πρώην βοηθός του που τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση Φωτογραφία: EPA/ ETIENNE LAURENT
Ο Κάνιε Γουέστ απαντά με αγωγή στην πρώην βοηθό του, λέει ότι τον εκβίαζε ζητώντας 60 εκατομμύρια δολάρια.

«Αβάσιμες» χαρακτηρίζει ο Κάνιε Γουέστ τις Λόρεν Πισκιότα, της πρώην βοηθού του που του έκανε αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση και παραβίαση συμβολαίου.

Δικηγόρος του ράπερ υποστήριξε ότι η Πισκιότα τον εκβίαζε, επειδή δεν ανταποκρίθηκε στο φλερτ της, απαιτώντας 60 εκατομμύρια δολάρια. «Ως απάντηση σε αυτές τις αβάσιμες κατηγορίες, ο Ye θα καταθέσει αγωγή σε βάρος της κ. Πισκιότα», συμπλήρωσε, χρησιμοποιώντας το νέο όνομα του Κάνιε Γουέστ.

Η Λόρεν Πισκιότα δούλευε για τον Κάνιε Γουέστ από το 2021 έως το 2022, αρχικά στην εταιρεία ρούχων του και στη συνέχεια ως προσωπική βοηθός με απολαβές ένα εκατομμύριο δολάρια τον χρόνο.

Στην αγωγή της ανέφερε ότι εκείνος τη βομβάρδιζε με χυδαία μηνύματα, στέλνοντας μεταξύ άλλων πορνογραφικά βίντεο. Ακόμα ανέφερε ότι ο Κάνιε Γουέστ αυτοϊκανοποιούνταν όταν μιλούσε στο τηλέφωνο μαζί της και μία φορά το έκανε μπροστά της, αφού την «παγίδευσε» σε χώρο του αεροπλάνου του. Το 2022 απολύθηκε και σύμφωνα με την ίδια δεν πήρε ποτέ την αποζημίωση που της είχαν υποσχεθεί.

Ο δικηγόρος του ράπερ απάντησε ότι η Λόρεν Πισκιότα απολύθηκε επειδή «δεν είχε τα απαραίτητα προσόντα» και διότι «απαιτούσε παράλογα χρηματικά ποσά», μεταξύ άλλων να αυξηθούν στα τέσσερα εκατομμύρια οι ετήσιες απολαβές της.

Ακόμα, σύμφωνα με τον ίδιο, εκείνη «προσπαθούσε διαρκώς να χρησιμοποιήσει σεξουαλικά μέσα» για να απαιτήσει χρήματα και υλικά αγαθά, μεταξύ άλλων τσάντες σχεδιαστών και μία Lamborghini.

Όταν ο Κάνιε Γουέστ την απέρριψε, σύμφωνα με τον δικηγόρο του η γυναίκα επιχείρησε να τον εκβιάσει απαιτώντας 60 εκατομμύρια δολάρια.