Life

MasterChef 2024 - Spoiler: Όλα δείχνουν τον μεγάλο νικητή των 100.000 ευρώ

MasterChef 2024 - Spoiler: Όλα δείχνουν τον μεγάλο νικητή των 100.000 ευρώ
Ο Μεγάλος Τελικός του MasterChef 2024 είναι γεγονός.

Το masterchef 2024 φτάνει στο τέλος του με την Χριστίνα Χριστοφή και τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο να πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Τα τρία βήματα του φετινού τελικού αποτυπώνουν το σύνολο του MasterChef με Mystery Box απόψε, Tεστ Δημιουργικότητας αύριο (Τρίτη 11 Ιουνίου) και Αντιγραφή Πιάτου την Τετάρτη (12 Ιουνίου).

Η σωστή οργάνωση της σκέψης και του χρόνου, η ευρηματικότητα καθώς και το πόσο σωστά θα καταφέρουν να δείξουν τη μαγειρική τους προσωπικότητα και εξέλιξη, είναι τα βασικά στοιχεία που θα διαμορφώσουν και το αποτέλεσμα.

Οι δύο φιναλίστ θα πρέπει να περάσουν από τις τρείς δοκιμασίες που αναφέραμε παραπάνω και το μόνο σίγουρο είναι πως ο μαγειρικός αυτός «αγώνας» θα είναι πολύ σκληρός, αφού μιλάμε για δύο πολύ καλούς παίκτες που έχουν κάνει μια μεγάλη διαδρομή όλον αυτόν τον καιρό. Η Χριστίνα έχει βγει νικήτρια Silver Week και έλαβε 20.000 ευρώ, έχοντας κερδίσει όμως και έξι φορές τεστ δημιουργικότητας και mystery box, εξασφαλίζοντάς της συνολικά το ποσό των 6.000 ευρώ. Ο Λευτέρης από την άλλη, έχει κερδίσει πέντε φορές σε δοκιμασίες των 1.000 ευρώ, ενώ μαζί με τον Κώστα και τον Ηλία θα έχουν την δική τους καντίνα στο Athens Street Food Festival 2025.

Spoiler

Αν και όπως είπαμε οι δύο παίκτες είναι αρκετά δυνατοί, για αυτό κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό, σύμφωνα με πηγές όμως ο μεγάλος νικητής του MasterChef 2024 θα είναι ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος αφού τα πιάτα του θα είναι πιο δυνατά από αυτά της Χριστίνας σε όλες τις δοκιμασίες. Το μόνο που μένει είναι να έρθει η Τετάρτη 12/06 και να δούμε live στις 21:00 αν όσα λένε τα spoilers βγουν αληθινά.