Life

First Dates: Παίκτρια δεν ήξερε ποια είναι η Μαρινέλλα και το Twitter... μίλησε

First Dates: Παίκτρια δεν ήξερε ποια είναι η Μαρινέλλα και το Twitter... μίλησε
Άλλο ένα First Dates παρακολουθήσαμε χθες βράδυ (27/06) και φυσικά το Twitter πήρε φωτιά.

Στο First Dates δηλώνεις συμμετοχή για να γνωρίσεις κάποιον, το πως θα εξελιχθεί είναι κάτι άλλο. Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις όμως είναι ότι, ένα σαρδάμ ή μια λάθος ατάκα μπορεί να σε κάνει viral καθώς ζούμε στην εποχή των Social, γι' αυτό προσοχή.

Το ίδιο έπαθε στο χθεσινό επεισόδιο η Μαρία. Η παίκτρια βγήκε τυφλό ραντεβού με τον Μίλτο και ενώ το ραντεβού μπορούμε να πούμε ότι κατέληξε καλά η παίκτρια μονοπώλησε το Twitter με τις ατάκες και τα σαρδάμ της. Κάτι το οποίο δεν ξέραμε ήταν ότι υπάρχει η «Σουηδική Αραβία», όπως είπε η παίκτρια, αλλά μάλλον το άγχος του ραντεβού την έκανε να μπερδευτεί και κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από το Twitter.

Φυσικά το Twitter δεν παρέλειψε να σχολιάσει την ατάκα «δεν την ξέρω την κοπέλα» για την γνωστή τραγουδίστρια Μαρινέλλα που είπε η Μαρία. Τα δύο παιδιά είχαν μια συζήτηση περί διασκέδασης το βράδυ, όταν ο Μίλτος είπε στην Μαρία πως την τελευταία φορά που βγήκε πήγε στην Μαρινέλλα και εκείνη τον ρώτησε με απορία «ποια είναι αυτή;». Στην προσπάθεια να της εξηγήσει της ανέφερε πως τραγουδούσε με τον Πάριο με την ίδια να του λέει: «Τον Πάριο τον ξέρω, την κοπέλα δεν την ξέρω ποια είναι».

{https://x.com/steladem/status/1806435681880969568}

{https://x.com/GagaGucciPucci/status/1806440678009774168}

{https://x.com/spermatozoario/status/1806439031179276798}

Δείτε εδώ το απόσπασμα:

{https://www.youtube.com/watch?v=spU8HBrc0WA}

Άλλο ένα γεγονός που «σόκαρε» τον κόσμο του Twitter είναι ότι είδαμε για πρώτη φορά στο First Dates ζευγάρι να τα βρίσκει τόσο καλά μεταξύ τους που όταν έφυγαν η κάμερα τους έπιασε να φιλιούνται. Η Βέρα και ο Κωνσταντίνος τα βρήκαν από την πρώτη κιόλας ματιά, ο παίκτης τρελάθηκε με την εμφάνιση της κοπέλας που της υποσχέθηκε μέχρι και Παρίσι. Στο τέλος της βραδιάς δήλωσαν πως θα ξανά έβγαιναν ραντεβού και μόλις βγήκαν έδωσαν ένα «καυτό φιλί»

Δείτε το απόσπασμα:

{https://www.youtube.com/watch?v=3SVE3m3rsC8}