Life

Διαζύγιο για τον πατέρα της Μάιλι Σάιρους μετά από 7 μήνες γάμου

Διαζύγιο για τον πατέρα της Μάιλι Σάιρους μετά από 7 μήνες γάμου Φωτογραφία: INSTAGRAM
Αυτός ήταν ο τρίτος γάμος για τον πατέρα της Μάιλι Σάιρους, Μπίλι Ρέι.

Ο πατέρας της Μάιλι Σάιρους, ο βραβευμένος τραγουδιστής της κάντρι, Μπίλι Ρέι Σάιρους, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την τραγουδίστρια Firerose, 7 μήνες μετά τον γάμο τους.

Ο 62χρονος τραγουδιστής όπως έγινε σήμερα γνωστό έχει υποβάλει ήδη από τα τέλη Μαΐου αίτηση διαζυγίου, όμως η αιτία για τη διάλυση του γάμου του παραμένει άγνωστη,. Ωστόσο η σύζυγός του συνεχίζει να χρησιμοποιεί το όνομα Firerose Cyrus στους λογαριασμός της στα social media.

{https://www.instagram.com/p/C0Fu7besqWw/?img_index=1}

«Πριν από έξι μήνες παντρεύτηκα αυτόν τον άνθρωπο. Η ζωή δεν είναι πάντα εύκολη … αλλά σίγουρα βοηθάει αν ο άντρας σου είναι ταυτόχρονα και ο καλύτερός σου φίλος. Σε ευχαριστώ άρχοντα!» είχε γράψει στο Instagram, μόλις έναν μήνα πριν ο πατέρας της Μάιλι Σάιρους καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Έκτοτε ωστόσο, το ζευγάρι έχει κάνει unfollow ο ένας τον άλλον στα social media.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2023 έναν χρόνο αφού είχαν αρραβωνιαστεί. Αυτός ήταν ο τρίτος γάμος για τον Σάιρους και το τρίτο διαζύγιο πια. Από το 1986 έως το 1991 ήταν παντρεμένος με την Σίντι Σμιθ ενώ δύο χρόνια μετά το διαζύγιό του παντρεύτηκε την Τις Σάιρους.

Παρέμειναν παντρεμένοι πάνω από 3 δεκαετίες και χώρισαν τον Απρίλιο το 2022.

{https://www.instagram.com/p/Czom8J1rTEh/}

{https://www.instagram.com/p/CyWEYy2Lgxg/?img_index=1}