Life

Χολιγουντιανό γάμο ετοιμάζει ο Αντετοκούνμπο με καλεσμένους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Εμπαπέ

Χολιγουντιανό γάμο ετοιμάζει ο Αντετοκούνμπο με καλεσμένους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Εμπαπέ
Στην Πύλο τον Σεπτέμβρη παντρεύονται Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μαράια.

Μετά από 3 παιδιά και 8 χρόνια σχέσης, Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μαράια θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, στην Ελλάδα, στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτεμβρίου στο Costa Navarino, στην Πύλο. Το γλέντι θα είναι τριήμερο καθώς δύο ημέρες πριν αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας θα βρεθούν στο white party που θα διοργανώσει το ζευγάρι .

Την επόμενη ημέρα θα πραγματοποιηθεί και ένα Nigerian party, το οποίο θα περιλαμβάνει παραδοσιακές ενδυμασίες και έθιμα από τον τόπο καταγωγής του γνωστού μπασκετμπολίστα. Η γαμήλια δεξίωση θα διεξαχθεί την επόμενη μέρα.

Προσκλητήριο έχουν λάβει μεγάλες προσωπικότητες του αθλητισμού όπως ο θρυλικός μπασκετμπολίστας Λεμπρόν Τζέιμς, η εμβληματική ταινίαστρια Σερένα Γουίλιαμς και ο διάσημος ποδοσφαιριστής Κίλιαν Εμπαπέ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, οι καλεσμένοι πιθανότατα να ξεπεράσουν τους 400, ενώ το συνολικό κόστος του γάμου αναμένεται να ανέλθει στο αστρονομικό ποσό των 800.000 ευρώ.

Το μενού του γάμου θα περιλαμβάνει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, εκλεκτές ποικιλίες μεσσηνιακού κρασιού, καθώς και εδέσματα με βάση το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.