Life

«Την έχετε δει; Είναι κιούπι, κήτος, βυτίο»: Χαμός στο πάνελ μετά τη δήλωση Μπογδάνου

«Την έχετε δει; Είναι κιούπι, κήτος, βυτίο»: Χαμός στο πάνελ μετά τη δήλωση Μπογδάνου
Χαμός επικράτησε στο αέρα εκπομπής του OPEN, όταν ο καλεσμένος της εκπομπής Κωνσταντίνος Μπογδάνος χαρακτήρισε μία γυναίκα ως «κιούπι, κήτος, βυτίο».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θέλησε να σχολιάσει την διαφωνία του Γιώργου Λιάγκα με την Φωτεινή Πετρογιάννη για το ζήτημα των κιλών που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θέλησε να πάρει θέση, ωστόσο οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε φέρνοντας ως παράδειγμα της Μις Αλαμπάμα, έφεραν θύελλα αντιδράσεων στο πλατό, με την Ελένη Τσολάκη να ξεσπά και τον Δημήτρη Μηλιόγλου, αλλά και τη Μαίρη Αυγερινοπούλου να ακολουθούν.

«Παρατήρηση πρώτη, γιατί μιλάμε για τα κιλά του Γρηγόρη, γιατί είναι άντρας. Αν ήταν γυναίκα δεν θα μιλάγαμε. Κατά δεύτερον, κάποια πράγματα τα συζητάμε, κάποια όχι. Για παράδειγμα, μη λέτε τους χοντρούς, χοντρούς. Είχαμε και στα χωριά μας plus size και body shaming. Τη Μις Αλαμπάμα την είδατε; Είναι κιούπι, κήτος, βυτίο», σημείωσε αρχικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με την Ελένη Τσολάκη να αντιδρά και να ζητά συγγνώμη αν κάποιος προσβλήθηκε: «Γιατί μου χαλάς τη διάθεση; Είναι δυνατόν να έχεις πει εσύ αυτό το πράγμα τώρα; Δεν θα το έλεγα ποτέ αυτό το πράγμα για άνθρωπο. Εσένα μειώνουν οι χαρακτηρισμοί αυτοί».

«Είναι ακραία παχύσαρκη», συνέχισε να λέει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με την Ελένη Τσολάκη να προσθέτει: «Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Αν θες ο δημόσιος λόγος σου να είναι ευπρεπής, πρέπει και μέσα σου να το πιστεύεις, μπορεί να το πιστεύει αυτό που λέει, εγώ δεν θέλω να ειπωθούν αυτά εδώ».

«Αφού είναι ακραία παχύσαρκη», επέμεινε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τον Νίκο Γεωργιάδη να τονίζει ότι παίρνει την ευθύνη των λόγων του και την παρουσιάστρια να ξεσπά «ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις αν είναι πρότυπο ομορφιάς;».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έβγαλε το κινητό του και έδειξε φωτογραφία της Μις Αλαμπάμα επιμένοντας στα λεγόμενά του, με τον Δημήτρη Μηλιόγλου να ξεσπά: «Δεν μπορώ να ακούω τέτοια πράγματα, για ανθρώπους μιλάμε».