Life

Τελικός MasterChef 2024: Τα δύο πιάτα που θα βγάλουν τον νικητή

Τελικός MasterChef 2024: Τα δύο πιάτα που θα βγάλουν τον νικητή
Ο Μεγάλος τελικός του MasterChef 2024 έχει ξεκινήσει. Οι δύο παίκτες αντιγράφουν δύο πιάτα του βραβευμένου chef με δυο αστέρια Michelin, Andoni Luis Aduriz.

O τελικός του masterchef 2024 ξεκίνησε με την Χριστίνα και τον Λευτέρη να βάζουν τα δυνατά τους για να έχουμε τον μεγάλο νικητή. Οι δύο παίκτες πέφτουν στα βαθιά καθώς πρέπει να αντιγράψουν δύο πιάτα του βραβευμένου με δυο αστέρια Michelin,chef Andoni Luis Aduriz!

Τα δυο πιάτα θυμίζουν έργα τέχνης και έρχονται από το εστιατόριό του το Mugaritz. Το ένα πιάτο είναι μια μπουράτα κουκουναριών και το άλλο πιάτο είναι ένα μιλφέιγ με λουλούδια που θυμίζει πίνακα ζωγραφικής.

Η δημιουργικότητα του chef Andoni Luis Aduriz σπάει φραγμούς και ξεπερνά τα όρια. Μέσα από τα πιάτα του δημιουργεί γέφυρες και ενώνει μοναδικά διαφορετικούς κόσμους: τη γαστρονομία με τη μηχανική και τη γλυπτική! Το εστιατόριο του «Mugaritz» που βρίσκεται στην Ισπανία είναι ένας παγκόσμιος προορισμός και για 14η συνεχή χρόνια είναι στη λίστα με τα 10 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου!