Life

Δημήτρης Σταρόβας: Το βίντεο ένα μήνα μετά το εγκεφαλικό - «Δεν πρέπει να κρυβόμαστε»

Δημήτρης Σταρόβας: Το βίντεο ένα μήνα μετά το εγκεφαλικό - «Δεν πρέπει να κρυβόμαστε» Φωτογραφία: INSTAGRAM
«Κάθε ημέρα βελτιώνομαι», δηλώνει ο Δημήτρης Σταρόβας στο βίντεο.

Ο Δημήτρης Σταρόβας ανάρτησε στο Instagram ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, ένα μήνα μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, στο οποίο ενημερώνει για την πορεία της υγείας του.

Πρόκειται για το πρώτο μήνυμα αυτού του είδους που αναρτά ο καλλιτέχνης, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε και έπειτα από το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο.

«Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτειά μου. Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό, για να μην με δείτε έτσι όπως δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Μέσα στη ζωή είναι όλα», λέει στην κάμερα ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Θέλω να πάρετε πληροφορίες από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα», συνεχίζει, ενώ δείχνει ότι δεν χάνει το χιούμορ του.

«Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω πόσους ανθρώπους, αλλά δεν γίνεται, θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο. Οπότε επιφυλάσσομαι για αργότερα», σημειώνει, αναφερόμενος στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την ομιλία του.

«Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο και συνεχίζετε ακόμα. Θα τα πούμε σύντομα. Σας φιλώ, ευχαριστώ», καταλήγει ο καλλιτέχνης.

{https://www.instagram.com/p/C8R-O3qNlx9/}