Life

Mad Video Music Awards: Λαμπερές εμφανίσεις και συνεργασίες έκπληξη στη μεγάλη γιορτή της μουσικής

Mad Video Music Awards: Λαμπερές εμφανίσεις και συνεργασίες έκπληξη στη μεγάλη γιορτή της μουσικής
Ήταν όλοι εκεί! Για μία ακόμη χρονιά τα Μad Video Music Awards γιόρτασαν τη μουσική!

Αγαπημένοι καλλιτέχνες βρέθηκαν στο Κλειστό Γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου, σε μια φαντασμαγορική βραδιά, στα Mad Video Music Awards των οποίων παρουσιαστής ήταν ο Θέμης Γεωργντάς.

Αφού τραγούδησε Μαρίνα Σάττι, ο παρουσιαστής έδωσε τον παλμό για την έναρξη των φετινών Mad Video Music Awards.

Σειρά είχε η guest εμφάνιση του Ιταλού τραγουδιστή Αλεσσάντρο Μαμούντ ο οποίος είναι ευρέως γνωστός ως Μαμούντ.

Ο Μαμούντ έχει καταφέρει να θεωρείται ένας από τους πιο πιο ξεχωριστούς καλλιτέχνες στην ιστορία της Eurovision κι ένας από τους κορυφαίους τραγουδιστές στην Ευρώπη.

Στη σκηνή των MAD ανέβηκαν φέτος οι εξής καλλιτέχνες: Anastasia, FY, Ivan Greko, Josephine, Kings, Lila, Marseaux, Rack, Roi, Ropex Laterio, Sicario, Trannos, Zaf, Stan Αντιπαριώτης, Κωνσταντiνος Αργυρός, Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή, Κώστας Μαρτάκης, Κατερίνα Λιόλιου, Αναστάσιος Ράμμος, Γιώργος Σαμπάνης, Ελένη Φουρέιρα ενώ η super star Enisa ήρθε από τη Νέα Υόρκη για μία και μοναδική εμφάνιση, μαζί με την Anastasia.

Η Ελένα Παπαρίζου παρέλαβε το τιμητικό βραβείο mad icon και «χάρισε» στο κοινό μια ξεχωριστή εμφάνιση, η Μαρίνα Σάττι αποθεώθηκε από το κοινό, ενώ η βραδιά έκλεισε με μια συνεργασία έκπληξη, αυτή του Θοδωρή Φέρρη με τη Δέσποινα Βανδή.

Για όσους δεν κατάφεραν να δουν από κοντά το μουσικό υπερθέαμα των Mad Video Music Awards, θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν την Κυριακή 7 Ιουλίου στις 22:00 από το MEGA.