Life

«Σε αυτό το ταξίδι...»: Το συγκινητικό τελευταίο μήνυμα του Βασίλη Καρρά στην γυναίκα του

«Σε αυτό το ταξίδι...»: Το συγκινητικό τελευταίο μήνυμα του Βασίλη Καρρά στην γυναίκα του
Η αυτοβιογραφία του μεγάλου τραγουδιστή Βασίλη Καρρά φέρνει στο φως άγνωστες πτυχές για την ζωή του. Συγκινητικό είναι το μήνυμα προς την σύζυγό του λίγους μήνες πριν πεθάνει.

Ο Θάνος Κανούσης, συγγραφέας της βιογραφίας του Βασίλη Καρρά, μίλησε στην εκπομπή «Action τώρα» του Action 24 και αποκάλυψε την απλή ζωή του Βασίλη Καρρά πίσω από τα λαμπερά φώτα της πίστας, ενώ αναφέρθηκε και στο τελευταίο μήνυμα που άφησε ο αξέχαστος ερμηνευτής στη σύζυγό του, Χριστίνα.

Όπως είπε ο συγγραφέας του βιβλίου «Καλησπέρα και καλή βραδιά»: «Έξι μήνες πριν φύγει, όταν βγήκε από την εντατική, μου έδωσε ο μάνατζέρ του ένα σημείωμα, με την προϋπόθεση ότι αυτό θα μπει στο βιβλίο μόνο όταν θα έχει φύγει από τη ζωή. Απευθυνόταν στη σύζυγό του και της έλεγε: "Χριστίνα, σε αυτό το ταξίδι δεν θα σε πάρω μαζί μου. Να μείνεις πίσω, να συνεχίσεις να βοηθάς τους ανθρώπους, έχεις τον δικό σου τρόπο εσύ. Γι' αυτό σ' αγαπώ».

«Όταν τελείωσε το βιβλίο, πέντε μέρες πριν φύγει από τη ζωή, με φώναξε να τον επισκεφθώ. Μου ζήτησε να διαβάσω τη βιογραφία του μπροστά στη σύζυγό του, στον ξάδερφό του και στον μάνατζέρ του. Είχα απέναντί μου έναν άνθρωπο που πονούσε πάρα πολύ, γιατί ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση στα οστά, αλλά είχε ένα απίστευτο χαμόγελο, λες και ξαναγεννιόταν» τόνισε αναφερόμενος στην τελευταία τους συνάντηση.