Διεθνή

Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του frontman των Crazy Town - Πέθανε στα 49 του χρόνια

Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του frontman των Crazy Town - Πέθανε στα 49 του χρόνια Φωτογραφία: imdb
Ο Shifty Shellshock πέθανε την Τρίτη.

Ο frontman των Crazy Town, Shifty Shellshock, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Seth Binzer, πέθανε την περασμένη Τρίτη. Βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του. Η αιτία θανάτου του ήταν σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο εκπρόσωπος του Shellshock, Howie Hubberman είπε ότι «ο Seth πάλευε με τις ουσίες αρκετό καιρό. Ο Seth δεν ήταν χαρούμενος με την καθημερινή μάχη που λέγεται ζωή. Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τα πράγματα με διαφορετικούς τρόπους. Είναι δυστυχές το γεγονός ότι χάνουμε τόσους ανθρώπους από τον εθισμό και την πρόσβαση στα ναρκωτικά. Ο Shifty ζούσε μία πραγματική τραγωδία. Πολύ γρήγορα, πολύ σκληρά, πολύ σύντομα (έφυγε)».

Οι Crazy Town έγιναν διάσημοι στα τέλη του '90 αρχές 2000. Το πιο γνωστό κομμάτι τους μέχρι σήμερα παραμένει το «Butterfly» του 1999 από το ντεμπούτο άλμπουμ τους «The Gift of Game». Ο ίδιος είχε μιλήσει για τους προσωπικούς του δαίμονες στο παρελθόν και είχε εμφανιστεί σε αρκετές εκπομπές και reality προκειμένου να μιλήσει για τα ναρκωτικά και βοηθήσει και άλλους να αντιμετωπίσουν τους εθισμούς τους.

Το 2012, είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι ήταν σε κώμα και εισήχθη σε ΜΕΘ σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες. Παρέμεινε στο νοσοκομείο για μία εβδομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες η κατάστασή του ήταν αποτέλεσμα χρήσης ναρκωτικών.

Την ίδια χρονιά, καταδικάστηκε για κατοχή κοκαΐνης και ενδοοικογενειακή βία κατά της συντρόφου του. Καταδικάστηκε και για 3 χρόνια ήταν υπό επιτήρηση.
Το 2023 συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ μεταξύ άλλων.

{https://www.youtube.com/watch?v=6FEDrU85FLE}