Life

Το σχόλιο της Χρύσας Ρώπα για το metoo - «Είμαι κατά της σαλάτας και της κωλοτούμπας»

Το σχόλιο της Χρύσας Ρώπα για το metoo - «Είμαι κατά της σαλάτας και της κωλοτούμπας»
Την αποψή της για το metoo ανέφερε η Χρύσα Ρώπα και πάγωσε το πλατό του Πρωίαν σε είδον.

Καλεσμένη στο πλατό του Πρωίαν σε είδον βρέθηκε η Χρύσα Ρώπα η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το θέατρο αλλά και την άποψή της για το κίνημα metoo. Η απάντηση βέβαια που έλαβαν οι παρουσιαστές κάπως τους μάγκωσε.

«Το ότι δώσαμε έναν όρο, δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχε η πραγματικότητα νωρίτερα», είπε σε κάποια στιγμή η Τζένη Μελιτά.

«Όταν συμμετέχουμε στην κακοποίηση; Όταν δηλαδή η νοοτροπία μας ήταν αυτή, αλλά από τη στιγμή που ονομάστηκε αυτό metoo, φύγαμε από τους πολλούς μικρούς θύτες και πήγαμε στους υπερασπιστές» είπε η ηθοποιός.

«Θέλεις να πεις πως όταν υπάρχει μια καταγγελία, υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν τους θύτες; Και φεύγεις από θύτης και γίνεσαι υποστηρικτής», ρώτησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Πριν ονομαστεί αυτό metoo, συμμετείχες σε μια κακοποίηση. Και μετά, μόλις έμαθε ότι αυτό είναι metoo, φεύγεις από τον κακοποιητή και γίνεσαι κι εσύ υπερασπιστής» απάντησε η Χρύσα Ρώπα.

Η Χρύσα Ρώπα ξεκαθάρισε πως δεν είναι κατά του MeToo, «είμαι κατά της σαλάτας και της κωλοτούμπας». «Αν βγάλουμε τα θύματα, που είμαστε πάντα με τα θύματα, και τους θύτες, που είμαστε εναντίον τους, υπάρχει και ένα κλίμα μοντερνισμού στο MeToo. Είσαι πολύ μοντέρνος και σύγχρονος όταν τα υπερασπίζεσαι όλα αυτά»