Life

Φαίη Σκορδά σε συνεργάτη της: «Αυτό που λες είναι υποτιμητικό»

Φαίη Σκορδά σε συνεργάτη της: «Αυτό που λες είναι υποτιμητικό»
Μια μικρή αντιπαράθεση παρακολουθήσαμε το μεσημέρι της Πέμπτης μεταξύ Φαίης και Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Φαίη Σκορδά και Λάμπρος Κωνσταντάρας ήρθαν σε αντιπαράθεση το μεσημέρι της Πέμπτης στον αέρα του Fay's time με αφορμή τις δηλώσεις της Καριοφυλλιάς Καραμπέτη και της Ελίζαμπεθ Ελέτσι σε ένα κοινό βίντεο.

«Λίγη ντροπή, ρε παιδιά, λίγη ντροπή. Μου βάζετε στο ίδιο βίντεο την Καριοφυλλιά Καραμπέτη και μετά μου πετάτε αυτό. Ε όχι, ρε παιδιά, είπαμε. Έχουμε δει multi και multi. Αυτό δεν ήταν multi» είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Ξέχασα οτιδήποτε υπήρχε στο βίντεο στην αρχή. Δεν είναι ωραίο αυτό που λες. Οι άνθρωποι έδωσαν μία συνέντευξη, μια αναπαραγωγή είναι. Δεν είναι άνθρωποι να είναι στο ίδιο βίντεο; Τι σε ενοχλεί;» του απάντησε η Φαίη Σκορδά.

«Είπα εγώ ότι δεν είναι άνθρωποι; Αν είναι να τα ισοπεδώνουμε όλα όμως, ας τα ισοπεδώσουμε. Δεν θέλω να σχολιάσω τις συγκεκριμένες δηλώσεις», της απάντησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Δεν ξέρω τι σε ενοχλεί. Η Χατζηβασιλείου δηλαδή μπορεί να είναι στο ίδιο βίντεο με την Καριοφυλλιά Καραμπέτη και αυτοί όχι; Ποιος είσαι δηλαδή;» , πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.