Life

Μιχάλης Ρέππας για «Τρεις Χάριτες: Η σκηνή που η Άννα Παναγιωτοπούλου παθαίνει λουμπάγκο

Μιχάλης Ρέππας για «Τρεις Χάριτες: Η σκηνή που η Άννα Παναγιωτοπούλου παθαίνει λουμπάγκο
Ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και μοιράστηκε ιστορίες για τις «Τρείς Χάριτες».

Με αφορμή την επιστροφή για τις «Tρεις Χάριτες» μετά απο 34 χρόνια στο Mega, ο Μιχάλης Ρέππας μοιράστηκε πράγματα που ίσως δεν γνωρίζαμε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

«Η ιδέα για τις Τρεις Χάριτες, γεννήθηκε με επίκεντρο τους ηθοποιούς. Αποφασίσαμε να γράψουμε μια σειρά για τρεις γυναίκες, την Άννα Παναγιωτοπούλου, την Μίρκα Παπακωνσταντίνου και την Μίνα Αδαμάκη. Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου υποχώρησε και την τριάδα συμπλήρωσε η Νένα Μεντή».

«Στην σκηνή που η Άννα Παναγιωτοπούλου παθαίνει λουμπάγκο, γελούσα και εκείνη είχε θυμώσει. Ένα από τα πιο δύσκολα γυρίσματα ήταν αυτό στην παραλία, έπαθαν εγκαύματα και οι τρεις. Με συγκινεί η σκηνή που οι Τρεις Χάριτες παίζουν τις τρεις αδερφές του Τσέχωφ. Από τα επεισόδια που θυμάμαι είναι αυτό με την Δήμητρα Παπαδοπούλου ως βαφτισιμιά».

«Ήταν λάθος μας. Η ψηφιοποίηση ολοκληρώθηκε και οι «Τρεις Χάριτες» θα προβληθούν με νέα τεχνολογία. Στα 20 χρόνια είχαμε γράψει 4 επεισόδια αστυνομικής υφής για τις «Τρεις Χάριτες» αλλά δεν γυρίστηκαν ποτέ. Η τελευταία σκηνή που γυρίσαμε ήταν η τελευταία του σήριαλ. Η πρώτη σκηνή της σειράς με την Νένα και την Μίνα ήταν και η πρώτη που γυρίσαμε. Τα κορίτσια ήταν πολύ ευσυγκίνητα και δεν μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε την τελευταία σκηνή».