Life

Οι πιο όμορφες μυρωδιές του καλοκαιριού στο σπίτι σου!

Οι πιο όμορφες μυρωδιές του καλοκαιριού στο σπίτι σου!
4 προτάσεις για να ανεβάσεις το #goodmood σου στα ύψη!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί του φέρνει τις αγαπημένες μου μυρωδιές που με γεμίζουν χαρά και ενέργεια. Από το άρωμα της θάλασσας και του φρεσκοκομμένου γρασιδιού, μέχρι τη γλυκιά ευωδιά των λουλουδιών και των φρούτων, κάθε στιγμή της ημέρας γίνεται μια μοναδική εμπειρία που με πλημμυρίζει με θετική διάθεση.

Ξυπνώντας το πρωί και ανοίγοντας τα παράθυρα, ο ζεστός αέρας του καλοκαιριού μπαίνει μέσα στο σπίτι και μαζί του φέρνει τις μυρωδιές από τον κήπο. Η μέρα ξεκινά με την φρεσκάδα της βιολέτας και του λεμονιού από τις γλάστρες μου και συνεχίζεται με το άρωμα περγαμόντο από το δροσερό ice tea που απολαμβάνω πριν ανοίξω τον υπολογιστή.

goodmood2_d96c6.jpg

Το #goodmood μου συνεχίζεται την ώρα που κόβω στη σαλάτα μου τραγανά, δροσερά αγγουράκια και τσιμπάω κάνα δυο κομμάτια πριν το μεσημεριανό. Και το βράδυ χαλαρώνω με το απαλό άρωμα της βανίλιας και του γιασεμιού απολαμβάνοντας το παγωμένο, φρεσκοκομμένο πεπόνι στο μπαλκόνι μου.

goodmood_f74dc.jpg

Αυτές οι μυρωδιές δεν είναι απλά αρώματα. Είναι αναμνήσεις που ξυπνούν τις αισθήσεις, μου χαρίζουν ηρεμία και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ευεξίας στο σπίτι μου. Με τη νέα σειρά προϊόντων Endless #goodmood, τώρα κάθε γωνιά του σπιτιού μου μυρίζει καλοκαίρι.

#goodmood - Αρώματα που ξυπνούν τις αισθήσεις, αρώματα που δημιουργούν αναμνήσεις

fruity_399f7.jpg

Με νότες από καραμελωμένο κεράσι, πεπόνι και αγγούρι, το υγρό γενικού καθαρισμού #goodmood Fruity αλλά και το #goodmood Wave με μυρωδιές από λευκά πέταλα και πράσινες νότες εξασφαλίζουν μοναδικά αστραφτερή λάμψη σε όλες τις επιφάνειες του σπιτιού μου & προσφέρουν απόλυτη καθαριότητα και αναζωογονητικό, μεγάλης διάρκειας άρωμα που γεμίζει το χώρο μου με φρεσκάδα.

wave_8c843.jpg

Και λίγο πριν κοιμηθώ, βυθίζομαι στα σεντόνια μου που ευωδιάζουν ανοιξιάτικη βιολέτα, βότανα και περγαμόντο από το μαλακτικό #goodmood Dream+ με μαλακτικούς παράγοντες φυτικής προέλευσης που χαρίζουν μεταξένια απαλότητα. Για τα αγαπημένα μου φορέματα απ’την άλλη, χρησιμοποιώ το μαλακτικό #goodmood Bloom+ για να μοσχομυρίζουν νότες εσπεριδοειδών και σορμπέ ρόδι κάθε φορά που τα φοράω.

dream_e2745.jpg

Με τα νέα προϊόντα Endless #goodmood, και το δικό σου σπίτι μπορεί να γίνει το απόλυτο καταφύγιο καλοκαιρινών vibes. Απόλαυσε την κάθε στιγμή και άφησε τις μυρωδιές να σε μεταφέρουν σε έναν κόσμο χαράς και χαλάρωσης.

bloom_0b66f.jpg

Και το καλύτερο στο κράτησα για το τέλος… Όλα τα νέα προϊόντα Endless #goodmood είναι made in Greece και συσκευάζονται σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία προστατεύοντας το περιβάλλον και τον πλανήτη, ενώ η σύνθεσή τους εμπεριέχει μικροκάψουλες νέας γενιάς χωρίς μικροπλαστικά. Παράλληλα, για κάθε προϊόν κυκλοφορεί και το αντίστοιχο pouch για εύκολο refill που έχει κατά 65% λιγότερο πλαστικό από την φιάλη. Κι όλα αυτά σε χαμηλές τιμές αλλά υψηλή ποιότητα!

Ζήσε το καλοκαίρι σου με #goodmood διάθεση και αφέσου στις ευωδιές που ξυπνούν τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Δώσε στο σπίτι σου την ατμόσφαιρα που του αξίζει και απόλαυσε την κάθε στιγμή με θετική διάθεση!