Life

Σασμός: Αποκλειστικό backstage από το τελευταίο γύρισμα

Σασμός: Αποκλειστικό backstage από το τελευταίο γύρισμα
Ο Σασμός φτάνει στο τέλος του.

Μετά από 3 χρόνια επιτυχίες ήλθε το wrap στον «Σασμό». Στο τελευταίο γύρισμα για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, στήθηκε ένα πραγματικό γλέντι, το οποίο κράτησε έως το πρωϊ. Το φινάλε θα προβληθεί τη Δευτέρα 08/07 στις 21:00 σε ένα χορταστικό διπλό επεισόδιο. Η κάμερα του Happy Day βρέθηκε αποκλειστικά στο τελευταίο γύρισμα κι έχει όλο το backstage.

Ορφέας Αυγουστίδης: «Ο πρώτος τους χορός (της Αργυρώς και του Αστέρη) σαν παντρεμένο ζευγάρι είναι το αντίο μας σε όλο αυτό που ζήσαμε όλα αυτά τα 3 χρόνια». Με το γάμο τους «σταματάνε ένα αιώνιο μίσος και φέρνουν το σασμό. Είναι ένα “αντίο” στη σειρά, στους ανθρώπους και στο κοινό».

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Είμαι πολύ φορτισμένη συναισθηματικά. ‘Ήταν η καθημερινότητά μου, η ζωή μου τα τελευταία 3 χρόνια. Θα μου λείψουν πολύ όλοι».

Δημήτρης Λάλος: «Ο Μαθιός φεύγει από τη ζωή. Έχει ένα μεγάλο και τραγικό τέλος που αξίζει σε έναν τέτοιο ήρωα μυθοπλασίας. Όλος ο κόσμος λέει να μην πεθάνει ο Μαθιός. Οι συγκινήσεις είναι μεγάλες. Αυτό θέλουμε από μια καλή σειρά. Να συγκινηθούμε».

Δημήτρης Ήμελλος: «Είναι ο χώρος όπου ξεκινήσαμε κι εδώ γίνεται και το γλέντι του αποχωρισμού… Γιατί έγινε και μέρος της ζωής μας... Έχει happy end. Η ιστορία ξεκίνησε με πολλά προβλήματα. Κι έφτασε η ώρα να γευτούμε τους καρπούς της υπομονής».

Μαρία Πρωτόπαππα: «Περάσαμε 3 χρόνια μαζί, ένας αποχωρισμός είναι…».

Μαρία Τζομπανάκη: «Είναι σα να αποχωρίζομαι την οικογένειά μου. Ήμουν με το παιδί μου που το λατρεύω, με εξαιρετικούς συναδέλφους που εκτιμώ βαθύτατα, έκανα φιλίες που θα αντέξουν στο χρόνο, συνδέθηκα με το κανάλι πολύ στενά». Για το χορό με τον Αστέρη που θα δούμε στο φινάλε… «δεν ήταν μόνο ο Αστέρης, ήμασταν κι εμείς με το γιο μου».

Στέλιος Μάινας: «Όταν φεύγει κάτι ανεπιστρεπτί αφήνει μια γλυκιά γεύση, μελαγχολία για το τέλος μιας καλής εποχής».

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Ένιωσα την αγάπη του κόσμου, έχω ζήσει μέσα από αυτό και μου είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή που το αποχαιρετώ. Ξέρω ότι (ο Σασμός) θα μείνει στο μύθο. Μπορεί να είναι εξαιρετικά στενάχωρο που χάνει η Βασιλική ό,τι πιο σημαντικό είχε στη ζωή της, αρχικά το γιο της και το Μαθιό, ο οποίος δεν ήταν απλά ο άντρας της, ο σύντροφός της, ο μεγάλος της έρωτας, αλλά κι αυτός που τη γλίτωσε από την οδύνη και τη μοναξιά. Μάλιστα τελείωσε με μια φράση: “Ήταν ωραία σε αυτόν τον κόσμο αγάπη μου για σένα και για μένα”».

Όλγα Δαμάνη: «Την αποχαιρετώ (τη γιαγιά Ειρήνη) με αγάπη γιατί την αγάπησε πολύ ο κόσμος. Πήρα πολύ αγάπη από τον κόσμο».

Μιχάλης Αεράκης: «Να ευχαριστήσω την κορυφή την πυραμίδας, τον Alpha μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους τους συνεργάτες, μα πάνω απ’ όλα τους συναδέλφους μου. Λυπάμαι πραγματικά που είναι η μέρα του αποχωρισμού αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Τα κρατώ στην καρδιά μου και τα παίρνω μαζί μου στην Κρήτη».

Ευγενία Σαμαρά: «Τελευταίο γύρισμα είναι αλήθεια. Δεν το έχω καταλάβει, δεν θέλω ούτε να μιλάω. Νομίζω ότι θα βάλω τα κλάματα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ξεκινήσαμε από εδώ, πριν από 3 χρόνια. Ξέρεις τι αισθάνομαι; Ότι κάποια στιγμή πίστευαμε ότι θα το κάναμε για όλη μας τη ζωή».

Δανάη Παππά: «Κοιταζόμαστε μεταξύ μας, αναστενάζουμε, και φεύγουμε. Γιατί ξέρουμε ότι θα βάλουμε τα κλάματα. Όλη η εβδομάδα ήταν έτσι».

Στάθης Μαντζώρος: «Πολύ ωραία παρέα που πιστέψαμε σε αυτό το πράγμα. Ό,τι δώσαμε το πήραμε πίσω».

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή την τεράστια προσπάθεια των ανθρώπων. Σήμερα είναι και πολύ συγκινημένοι. Μοιράζομαι αυτή τη συγκίνηση μαζί τους».

Νίκος Βερλέκης: «Όταν τελειώνει μια σειρά υπάρχει μια θλίψη. Όχι για μένα αλλά για όλους τους συναδέλφους».

Θάνος Μπίρκος: «Γίνεται σασμός επιτέλους και το γλεντάμε!»

Σπύρος Σαραφιανός: «Χαρμολύπη. Περάσαμε πολύ καλά, πολύ αγαπημένοι όλοι συνεργείο και ηθοποιοί».

Νεκταρία Γιαννουδάκη: «Αυτά τα 3 χρόνια είναι σα μια ολόκληρη ζωή. Δημιουργήθηκαν φιλίες, δυνατές σχέσεις και ωραίες συνεργασίες».

Μάνος Πετούσης: «Δευτέρα δεν θα έχουμε γύρισμα και θα χάσουμε όλη αυτή την ωραία παρέα που είχαμε δημιουργήσει. Είναι περίεργο το συναίσθημα».

Ευφημία Καλογιάννη: «Θέλω να μου πουν ένα μπράβο, ο Μύρωνας & ο Βαγγέλης, που τους είχα δίπλα μου 2 και 3 χρόνια».

Νίκος Αγγελάκης: «Είχα την τιμή και τη χαρά να συμμετάσχω κι εγώ σε κάποια επεισόδια σε αυτή τη θαυμάσια σειρά».

Βασίλης Σκουλάς: «Η συνεργασία ήταν υπέροχη». Τα τραγούδια του Β.Σκουλά αγγίζουν τις ψυχές του κόσμου «το εισπράττω και το χάρηκα και το χαίρομαι».

Νίκος Τερζής: «Αγκαλιάστηκε με μεγάλη αγάπη από όλους μας. Ό,τι κάναμε το κάναμε με ένα μοναδικό σκοπό την αλήθεια και την αγάπη».

Γιάννης Κότσιρας: «Έδεσε. Μία παρέα που ξεκίνησε αγαπησιάρικα. Γράφτηκαν ωραία τρασγούδια τα οποία ταυτίστηκαν με το σενάριο, τη σειρά και τον κόσμο. Είμαστε τυχεροί».

Ηλίας Παλιουδάκης: «Ευλογία που βρέθηκα στην ομορφότερη σειρά των τελευταίων χρόνων».

Δείτε εδώ το απόσπασμα:

{https://www.youtube.com/watch?v=bWXy2RTFtoc&t=4s}