Life

Όλοι οι τηλεοπτικοί αποχαιρετισμοί της σεζόν

Όλοι οι τηλεοπτικοί αποχαιρετισμοί της σεζόν
Η τηλεοπτική σεζόν για μερικές εκπομπές έφτασε στο τέλος του με πολλές συγκινήσεις.

Άλλη μια τηλεοπτική χρονιά έφθασε στο τέλος της, με τις εκπομπές πρωινές και μεσημεριανές να αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό με κάποιες οριστικά και κάποιες να δίνουν ραντεβού για την επόμενη σεζόν πιο ανανεωμένες.

Τελευταία εκπομπή στον ΣΚΑΪ για την Φαίη Σκορδά, καθώς το Fay’s Time ολοκληρώθηκε οριστικά και η παρουσιάστρια είναι πλέον έτοιμη να δώσει το επόμενο ραντεβού στο Mega, η παρουσιάστρια συγκινημένη , αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που βίωσε, όταν έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο πατέρας της.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τηλεθεατές, καλή συνέχεια στους αγωνιστές της καθημερινής ζώνης. Εγώ σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξαναμπώ, δούλεψα πάρα πολύ σε αυτό το κάθε μέρα, που είναι δύσκολο και κοπιαστικό, αλλά πολύ αγαπησιάρικο.

Και μόνο ένα καθημερινό πρόγραμμα μπορεί να σε φέρει σε επαφή πραγματικά με τους τηλεθεατές, να σε φέρει κοντά, να σπάει την οθόνη, να σπάει το γυαλί και να γίνεσαι ένα και ας μην τους βλέπεις κι ας βλέπουν αυτοί από μακριά, αλλά πάντα δίπλα.

Να είστε καλά, να περνάτε ωραία και όταν πέφτετε, να βρίσκετε ανθρώπους, προγράμματα, φίλους που σας κάνουν να χαμογελάτε. Να χαμογελάτε ρε παιδιά, γιατί είναι υγεία! Να είστε καλά», είπε η Ελένη Μενεγάκη στο κλείσιμο της εκπομπής της μετά απο τρία χρόνια.

Αυλαία έπεσε και στην εκπομπή Super Κατερίνα, «Για να γίνει μια εκπομπή και να πηγαίνει όλα αυτά τα χρόνια πολύ καλά, εμείς οι μπροστά είμαστε οι τελευταίοι, οι πιο σημαντικοί άνθρωποι είναι στη δημοσιογραφική ομάδα», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

«Ευχαριστώ πιο πολύ απ’ όλους εσάς! Γιατί εσείς καθημερινά μάς βάζετε στα σπίτια σας! Να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι, να είστε υγιείς, να ξεκουραστείτε, να περάσετε όμορφα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο» είπε κλείνοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

Αυλαία για καλοκαίρι έριξε και το Happy Day το πρωί της Παρασκευής και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μαζί με όλους τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αποχαιρέτησε με πολλά χαμόγελα τους τηλεθεατές.

Το δικό τους τηλεοπτικό αντίο είπαν και από την εκπομπή Πάμε Δανάη με το κλίμα να είναι πολύ συγκινητικό ιδιαίτερα για την Δέσποινα Καμπούρη που δεν πρόκειται να συνεχίσει στην παρέα του χρόνου.

«Να ευχαριστήσω όλο τον ανταγωνισμό, τα δυο παιδιά του ΣΚΑΪ που ήταν οι βασικοί ανταγωνιστές μας φέτος στο κομμάτι του συνόλου του κόσμου, την Κατερίνα, την Δανάη, τα παιδιά στο Star και όλους όσους ξεχνάω που κάνουν τώρα εκπομπές απέναντι. Κάνουν καλές εκπομπές όλοι, όσο μπόρεσα να δω. Οπότε, όσο εσείς είστε καλοί, εμάς μας κάνετε καλύτερους», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο γινάλε της εκπομπής «Το Πρωινό»

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έριξε και αυτή με τη σειρά της αυλαία για το καλοκαίρι και ανανεώνει το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.

Ο δύσκολος τηλεοπτικός αποχαιρετισμός στο φινάλε της φετινής σεζόν, ήταν αυτός της Τατιάνας Στεφανίδου από τους ανθρώπους του ενημερωτικού τομέα του Alpha. Το T Live ρίχνει οριστικά αυλαία και η Τατιάνα Στεφανίδου ολοκληρώνει σήμερα τη συνεργασία της με τον Alpha. 

«Αγαπημένοι τηλεθεατές σας ευχαριστώ πολύ όλους σας γι’ αυτό το ταξίδι. Να είστε όλοι καλά! Γεια σας!», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου στο φινάλε και περπάτησε έξω από το πλατό, κλείνοντας πίσω της την πόρτα του στούντιο.