Life

Αντώνης Ρέμος: Το όλο νόημα μήνυμά του στη συναυλία στο Κατράκειο

Αντώνης Ρέμος: Το όλο νόημα μήνυμά του στη συναυλία στο Κατράκειο
Όσα αποκάλυψε ο Αντώνης Ρέμος για τον αγώνα που δίνει μετά τον έλεγχο για φοροδιαφυγή.

Ο Αντώνης Ρέμος συνεχίζει να κάνει εμφανίσεις και δίνει συναυλίες για το αγαπημένο του κοινό μετά την αποκάλυψη ότι ελέγχεται για φοροδιαφυγή ενώ την ίδια στιγμή διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Στην αποψινή του συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, ο τραγουδιστής μπροστά σε πλήθος θαυμαστών του, που έσπευσαν να του σταθούν αλλά και να απολαύσουν μια υπέροχη βραδιά με τα τραγούδια του, ο Ρέμος άδραξε την ευκαιρία να στείλει το δικό του μήνυμα για όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

«Απόψε είμαι όρθιος γιατί με αγαπάτε και μου δείχνετε την αγάπη σας»

Αφού τους ευχαρίστησε από καρδιάς για την σύσσωμη παρουσία τους στο χώρο της συναυλίας τους συμβούλεψε τα εξής «Στη ζωή να μην φοβάστε τα προβλήματα, τις δύσκολες στιγμές. Μέσα από αυτά παίρνουμε δύναμη και βγαίνουμε πιο δυνατοί.Μπορούμε να τα παλέψουμε αρκεί να είμαστε όρθιοι. Αν είμαστε όρθιοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Και απόψε είμαι όρθιος γιατί με αγαπάτε και μου δείχνετε την αγάπη σας. Είστε όλοι απόψε εδώ, η οικογενειά μου, οι φίλοι μου.»

Όπως τονίζει κανένα πρόβλημα δεν πρέπει να φοβίζει τον κόσμο εκτός από αυτά της υγείας, παρακινώντας το κοινό να μην φοβάται σε όποιο άλλο εμπόδιο σταθεί μπροστά τους. Άλλώστε αυτό είναι αποφασισμένος να πράξει και ο ίδιος γεγονός που το αποδεικνύει και με την αποψινή του εμφάνιση.

{https://youtu.be/3MiE4l_J5do}

Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ» - Η ανάρτηση στο Instagram

Ο Αντώνης Ρέμος ανάρτησε δύο βίντεο στο Instagram, την Παρασκευή με τα οποία απευθύνθηκε στους θαυμαστές του. «Δεν έχω τίποτα να κρύψω, δεν έχω τίποτα να φοβηθώ», τονίζει στα βίντεο ο τραγουδιστής και επισημαίνει ότι θα «ξεκαθαριστεί η κατάσταση».

«Φιλαράκια μου καλησπέρα. Λόγω των εξελίξεων των τελευταίων ωρών… τα τελευταία 24ωρα αντιμετωπίζω μια ιδιαίτερη κατάσταση, θέλω απλά να δηλώσω ότι έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και στις ελεγκτικές αρχές ότι όλες οι εξηγήσεις και όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούν για να ξεκαθαριστεί και αυτή η κατάσταση», λέει ο Αντώνης Ρέμος στο βίντεο.

«Νιώθω την υποχρέωση απέναντι στον κόσμο που με αγαπάει και που με στηρίζει, να βρεθώ μαζί τους. Από εκεί και πέρα η αλήθεια θα φανεί. Δεν έχω τίποτα να κρύψω, δεν έχω τίποτα να φοβηθώ», καταλήγει ο τραγουδιστής.