Life

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Ηλίας αποφασίζει την μέρα γενέθλιων της Τούλας, να της κάνει πρόταση γάμου

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Ηλίας αποφασίζει την μέρα γενέθλιων της Τούλας, να της κάνει πρόταση γάμου
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», Σάββατο & Κυριακή στις 20:45

Άλλα δύο επεισόδια με πολύ γέλιο, συγκίνηση και αρκετή μουρμούρα. Το Σάββατο 13 Ιουλίου, η Ζωή αναστατώνεται με τα νέα που της φέρνει ο Λευτέρης, ο Ηλίας αναρωτιέται αν η σχέση του με την Τούλα έχει μέλλον, ο Βαγγέλης βάζει σε μπελάδες τον Μηνά και τη Ζουζού και ο Μπάμπης καταφέρνει να πείσει την Ξένια να μην πάνε στην Γερμανία.

Όσα θα δούμε αναλυτικά

Ένας παλιός φίλος του Φάνη, ο Λευτέρης (Πάρης Αλεξανδρόπουλος), έρχεται στο σπίτι και αναστατώνει τη Ζωή με κάποια νέα που φέρνει.Μια επίσκεψη του νονού (Γιάννης Καπετάνιος) της Τούλας, γεννάει το ερώτημα στον Ηλία, αν έχει μέλλον η σχέση τους. Ο Βαγγέλης πουλάει μετοχές… γάμου και ο Μηνάς με τη Ζουζού προσπαθούν να τον γλιτώσουν από τις συνέπειες. Ο Μπάμπης ζητάει την βοήθεια του Γιωρίκα (Θοδωρής Σκυφτούλης) για να μεταπείσει την Ξένια, ώστε να μην φύγουν στην Γερμανία. Και πάνω που η Ξένια αλλάζει γνώμη, μια άλλη πρόταση έρχεται να ανατρέψει τα πάντα.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 14 Ιουλίου όλα ανατρέπονται στις ζωές του Μηνά, της Ζουζούς και του Βαγγέλη, ο Φάνης αποφασίζει να φύγει για την Μάνη, ο Ηλίας κάνει πρόταση γάμου στην Τούλα και ο Μπάμπης με την Ξένια φεύγουν τελικά για Γερμανία.

Όσα θα δούμε αναλυτικά

Ο Φάνης ετοιμάζεται να φύγει για την Μάνη και η Ζωή αποφασίζει να του κάνει μια συζήτηση για να ξεκαθαρίσουν το μέλλον τους. Το όριο μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, είναι μια πολύ λεπτή γραμμή. Μηνάς, Ζουζού, Βούλα και Βαγγέλης το ανακαλύπτουν. Ο Ηλίας αποφασίζει την μέρα γενέθλιων της Τούλας, να της κάνει πρόταση γάμου. Η μέρα που ο Μπάμπης και η Ξένια θα φύγουν για Γερμανία ήρθε. Μόνο που δεν φαντάζονται, τι τους ξημερώνει αυτή η μέρα.

Trailer:

{https://www.youtube.com/watch?v=sHi3ldWm3tk}