Life

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Ο πατέρας της Ζωής φτάνει στο σπίτι και εκείνη κάνει τα πάντα να τον αποφύγει

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Ο πατέρας της Ζωής φτάνει στο σπίτι και εκείνη κάνει τα πάντα να τον αποφύγει
Άλλο ένα... λαχταριστό επεισόδιο «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή στον ALPHA.

Δύο επεισόδια όλο γέλιο, συγκίνηση και αρκετή Μουρμούρα θα δούμε το Σάββατο και την Κυριακή στις 22:00 στον Alpha με κάποιες ανατροπές σε ΄όλα τα σπίτια.

Σάββατο 22/06

Η Ζωή βρίσκει μια παλιά φωτογραφική μηχανή του πατέρα της και αποφασίζει να μάθει να φωτογραφίζει κάνοντας τον Φάνη και τον Κανάτη πειραματόζωα. Η είδηση ότι ο Μηνάς ήταν παρών σε… νεκρανάσταση «πελάτη» του γραφείου τελετών της Ζουζούς, τον έχει κάνει πολύ δημοφιλή, με επακόλουθα που δεν του αρέσουν καθόλου.  Ο Μπάμπης και η Ξένια επιστρέφουν από την Γερμανία. Κι ενώ στην αρχή λένε και οι δυο πως απογοητεύτηκαν από την ζωή εκεί, κάποιος στην πορεία λέει την αλήθεια. Μια από κοινού πρόσκληση σε βαφτίσια με την Τούλα, δίνει χαρά στον Ηλία. Αλλά το μόνο που δεν ξέρει, είναι ότι τα βαφτίσια τα ανέλαβε η Καίτη Κίτσο.

Κυριακή 23/06

Ο πατέρας της Ζωής φτάνει στο σπίτι. Η Ζωή θέλει να τον αποφύγει και ο Φάνης βρίσκεται στη μέση. Ο Μηνάς δεν έχει βγάλει ποτέ τη βέρα του και η Ζουζού είναι ΟΚ μ’ αυτό. Όταν όμως τη χάνει, ο Βαγγέλης βρίσκει ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την κατάσταση. Η Σοφία δεν έχει πολλούς θεραπευόμενους στο ιατρείο και αγχώνεται. Η Ξένια και ο Μπάμπης εφαρμόζουν κάπως ανορθόδοξες μεθόδους για να τη βοηθήσουν. Ο Ηλίας έχει αρχίσει να έχει στενές σχέσεις με κάτι μακρινά ξαδέρφια της Τούλας, αλλά εκείνη προσπαθεί να τον απομακρύνει από τα «μαύρα πρόβατα» του σογιού.

Trailer:

{https://www.youtube.com/watch?v=6w3RHsFA1FU}