Life

Το σπίτι που αγόρασε ο Light στην μητέρα του στη Γκάνα

Το σπίτι που αγόρασε ο Light στην μητέρα του στη Γκάνα
Ο Light έκανε μια μεγάλη αγορά μόνο για την μητέρα του.

Στο κανάλι του στο Youtube ο γνωστός τράπερ Light δημοσίευσε ένα vlog με αφορμή το ταξίδι του στη Γκάνα της Αφρικής. Εκεί αποκάλυψε ότι αγόρασε ένα σπίτι στην μητέρα του, κάτι που ο ίδιος έλεγε καιρό πως θέλει να κάνει.

«Για ένα σπίτι αντίστοιχων τετραγωνικών κι αντίστοιχης νοοτροπίας, μία ολοκαίνουρια βίλα 170-180 τ.μ., κατασκευής του 2024 πάνω στο νερό σε περιφραγμένη κοινωνία, στην Ελλάδα θα πλήρωνες τα διπλάσια λεφτά από ό,τι εδώ. Εγώ τι έκανα; Έβγαζα 10.000 ευρώ κι έλεγα ότι θα πάρω ένα ρολόι, δύο, τρία, μία Lamborghini, το ένα και το άλλο… Αν κάποια στιγμή κλείσει η βρύση που βγάζει τα λεφτά, θα πουλήσεις στο τέλος και τον κ…ο σου για να επιβιώσεις. Μην ξοδεύεις τα λεφτά σου σε πράγματα που δεν σου βγάζουν λεφτά» και συνέχισε: 

«Ήρθα στη Γκάνα, ναι μεν να κάνω κάτι όμορφο για τη μητέρα μου γιατί την αγαπώ και η οικογένειά μου είναι πάνω από όλα, αλλά από εκεί που έλεγα πάρε για το ενοίκιο, την έφερα σε μία θέση να έχει ένα ακίνητο και σε 2-3 χρόνια θα έχουμε βγάλει τα λεφτά μας και θα μας έχει μείνει το ακίνητο» είπε ο Light.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο:

{https://www.youtube.com/watch?v=JwtXAJ9gxHs}