Life

Stranger Things: Πλάνα από την 5η και τελευταία σεζόν, πίσω από τις κάμερες

Stranger Things: Πλάνα από την 5η και τελευταία σεζόν, πίσω από τις κάμερες Φωτογραφία: Netflix
Το Netflix δεν έχει ανακοινώσει την ημερομηνία για την πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν του Stranger Things.

Το τέλος πλησιάζει για το «Stranger Things» και το Netflix πρόσφερε μία κλεφτή ματιά στην 5η και τελευταία σεζόν της σειράς.

Αν και το βίντεο δεν αποκαλύπτει την πλοκή της νέας σεζόν, υπάρχουν αρκετά πλάνα πίσω από τις κάμερες. Όπως ακούγεται να λέει ο Caleb McLaughlin ότι το καστ βρίσκεται στα μισά της διαδρομής για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων των τελευταίων επεισοδίων στην Ατλάντα της Τζόρτζια, τα οποία ο ίδιος περιγράφει ως «συναρπαστικά».

Η πρωταγωνίστρια Millie Bobby Brown αναλογίζεται τα χρόνια που η σειρά ήταν μέρος της ζωής της. «Έτσι ξεκίνησα στα 10 μου», λέει στο βίντεο. «Τώρα γίνομαι 20 χρονών. Είναι πολύ περίεργο». Το βίντεο διάρκειας λιγότερο από δύο λεπτά περιλαμβάνει επίσης πλάνα τριών νεοφερμένων στο καστ των Alex Breaux, Jake Connelly και Nell Fisher.

Ένα άλλο νέο μέλος του καστ, η πρωταγωνίστρια του «Terminator», η θρυλική Λίντα Χάμιλτον φαίνεται επίσης στο βίντεο να δηλώνει ενθουσιασμένη. «Είμαι πραγματική φαν της σειράς» λέει.Το Netflix δεν έχει ανακοινώσει την ημερομηνία για την πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν του Stranger Things.

{https://www.youtube.com/watch?v=vEhYTJpC2No}