Life

Ο Ηλίας Βρεττός στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή

Ο Ηλίας Βρεττός στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή
Όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής για το περιστατικό με την Δέσποινα Βανδή.

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε στην εκπομπή Summer's Cool και αναφέρθηκε στην εμπειρία του ως παρουσιαστής, για το επεισόδιο με τη Δέσποινα Βανδή στην Σμύρνη και τις νέες επαγγελματικές του κινήσεις.

«Η τηλεόραση μου άφησε μια πολύ γλυκιά γεύση, το απόλαυσα και με το παρά πάνω, αλλά την έχω πλέον βγάλει από το μυαλό μου. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον, αυτή τι στιγμή θέλω να εστιάσω στα μουσικά μου καθήκοντα, θα έκανα τηλεόραση μόνο αν είχε σχέση κατά κάποιο τρόπο με την δουλειά μου. Στο μεγάλο παζάρι αισθάνθηκα και λίγο ότι χάθηκε η ταυτότητα μου σαν τραγουδιστής», είπε για την τηλεόραση. 

« Η Δέσποινα Βανδή είναι ένας πολύ ώριμος άνθρωπος και πιστεύω ότι για να έκανε ότι έκανε το σκέφτηκε πολύ καλά. Οπως και να χει άλλο μουσική, άλλο πολιτική. Η μουσική θα πρέπει να ενώνει, να χρησιμοποιούμε την μουσική για να γίνουμε φίλοι», σημείωσε για το επεισόδιο με την Βανδή.

Όσον αφορά την ταινία του Καζαντζίδη με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα συμπλήρωσε: «Το θεωρώ πολύ δύσκολο να υποδυθείς έναν τέτοιο θρύλο του τραγουδιού. Ο Χρήστος Μάστορας είναι αρκετά ταλαντούχος και πιστεύω θα βάλει τα δυνατά του, δεν μπορώ να έχω άποψη γιατί δεν το χω παρακολουθήσει αλλά του εύχομαι καλή επιτυχία»