Life

Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Βασίλειος Κωστέτσος, τι συνέβη

Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Βασίλειος Κωστέτσος, τι συνέβη
Οι αναρτήσεις μέσα από το νοσοκομείο, οι φωτογραφίες με πρησμένο μάτι

 

Δύσκολες στιγμές πέρασε χθες ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος καθώς όπως αποκάλυψε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπισε εκ νέου πρόβλημα με την υγεία του.

Ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες επισκέφτηκε ξανά κλινική έπειτα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε. Οι ακριβείς λόγοι ωστόσο, που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο όπως και το τι τελικά συμβαίνει με την υγεία του δεν έχουν καταστεί σαφείς.

Οι αναρτήσεις του Βασίλειου Κωστέτσου για την εισαγωγή του στο νοσοκομείο

vasileios kostetsos 1 7074c

«Στον δρόμο για το νοσοκομείο!!! Ξανά μανά που λέει και η Βίσση!… Σήμερα ξαφνικά ξύπνησα έτσι», έγραψε αρχικά ο Βασίλειος Κωστέτσος.

kostetsos1 17aef

«Και μη χειρότερα!», έγραψε σε άλλη ανάρτησή του ο Βασίλειος Κωστέτσος.

kostestos3 62c41

«Αφού μου εισήγαγαν την ενδοφλέβια αντιβίωση φεύγω….και ελπίζω να τελείωσε εδώ!… Ευχαριστώ την ιατρό Βασιλική Φωτειάδου», έγραψε έπειτα ο σχεδιαστής.

Υπενθυμίζεται ότι και το περασμένο Σάββατο ο σχεδιαστής είχε χρειαστεί να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Το αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, όπου μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από το κρεβάτι του νοσοκομείου. «Γιατί άμα δεν πας και στα έκτακτα περιστατικά ξημερώματα, δεν γίνεται. Λίγο κακό μάτι έπεσε, όλα καλά ευτυχώς. Σας ευχαριστώ για τη θετική σκέψη όλους. Η πρόληψη για την αποφυγή χειρότερων είναι σημαντική. Ό,τι ώρα κι αν είναι αυτή. Ευχαριστώ την γιατρό διανυκτέρευσης. Όλα καλά. Ευτυχώς δεν ήταν αυτό που φοβόμουν» έγραψε.

kostetso5 b588f

kostetso6 e5d42