Life

Ο Χάρης Ρώμας για Νίκο Αναδιώτη και «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Ο Χάρης Ρώμας για Νίκο Αναδιώτη και «Κωνσταντίνου και Ελένης»
Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για όλα και όλους.

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Summer's Cool» παραχώρησε συνέντευξη ο Χάρης Ρώμας, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον Νίκο Αναδιώτη, ενώ απάντησε στο αν υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή να δούμε κάποιο remake «Κωνσταντίνου και Ελένης»

«Το όνομα του Νίκου Αναδιώτη αρχίζει με άλφα, ο κόσμος που ψηφίζει αυτή τη συγκεκριμένη παράταξη δεν σκαμπάζει καν ποιοι είναι οι υπόλοιποι, ψηφίζει τον πρώτο που βλέπει μπροστά του. Μάλιστα, αν είναι και λίγο αναγνωρίσιμος, γιατί ντάξει δεν είναι και καμιά τεράστια η καριέρα του Νίκου, για να πεις ότι είναι αγαπητός στον κόσμο», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

«Δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο ούτε η μόρφωση, ούτε τα διπλώματα, ούτε παρά μόνο το να δηλώσεις: «στο πυρ το εξώτερο οι γάμοι των ομόφυλων ζευγαριών». Δικαίωμά του, δεν συμφωνώ όμως». 

«Το 'Κωνσταντίνου και Ελένης' θα το έκανα remake μόνο σε περίπτωση που δεχόταν η Ελένη Ράντου να δείξουμε τους ρόλους μας στα 80. Ο ΑΝΤ1 πανηγύριζε τις προάλλες για τις ψυχοκόρες, ότι έκαναν 20% ενώ την ίδια μέρα το Κωνσταντίνου και Ελένης, έκανε σε επανάληψη 18%. Να τα λέμε και αυτά» σχολίασε ο ηθοποιός.