Life

Τα μέτρα που πήραν στο Φεστιβάλ Βενετίας για να μην συναντηθούν Αντζελίνα Τζολί με Μπραντ Πιτ

Τα μέτρα που πήραν στο Φεστιβάλ Βενετίας για να μην συναντηθούν Αντζελίνα Τζολί με Μπραντ Πιτ Φωτογραφία: EPA/AΡXEIOY/IAN LANGSDON
Τζολί και Πιτ φέτος βρίσκονται και οι δύο στη Βενετία καθώς προβάλλονται οι ταινίες τους «Maria» και «Wolfs»

Το 81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ξεκίνησε χθες και οι διάσημοι ηθοποιοί και κινηματογραφιστές άρχισαν να εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί. Αυτά είναι τα καλά νέα γιατί υπάρχουν και αυτοί που επ’ ουδενί δεν πρέπει να βρεθούν στον ίδιο χώρο. Ο λόγος για την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ.

Τζολί και Πιτ φέτος βρίσκονται και οι δύο στη Βενετία καθώς προβάλλονται οι ταινίες τους «Maria» και «Wolfs» αντίστοιχα. Ωστόσο οι υπεύθυνοι του Φεστιβάλ πήρα τα μέτρα τους ώστε να μην συναντηθούν.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ, Alberto Barbera, αποκάλυψε μάλιστα, ότι η ομάδα του φρόντισε οι ταινίες της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ να μην προβληθούν σε ώρες που θα μπορούσαν να ρισκάρουν μία συνάντηση.

«Η Αντζελίνα θα είναι την πρώτη μέρα, την Πέμπτη 29 Αυγούστου, και θα φύγει αμέσως μετά με τον Pablo Larraín» για να παρευρεθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Telluride στο Κολοράντο, είπε ο Alberto στο Vanity Fair σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Ο Μπραντ θα φτάσει το Σάββατο στη Βενετία. Δεν υπάρχει περίπτωση να διασταυρωθούν στο Lido», είπε ο Barbera,

Μια άλλη πηγή επιβεβαίωσε ωστόσο στο Page Six ότι ούτε ο Μπραντ Πιτ ούτε η Αντζελίνα Τζολί ζήτησαν από το Φεστιβάλ της Βενετίας να προσαρμόσει το πρόγραμμά του.  «Κανένας από τους δύο δεν ζήτησε κάτι τέτοιο, ήταν αρκετά έξυπνοι για να το συνειδητοποιήσουν», είπε η πηγή.  Μετά από έναν θυελλώδη έρωτα, έναν γάμο και 6 παιδιά, το διαζύγιο των Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ εξακολουθεί να εκκρεμεί.

NETWORK