Διεθνή

Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ ετοιμάζονται για το «Ocean’s 14»

Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ ετοιμάζονται για το «Ocean’s 14» Φωτογραφία: IMDB
Η παραγωγή βρίσκεται σε συζητήσεις με τον σκηνοθέτη του «All Quiet on The Western Front» Edward Berger.

Πληροφορίες θέλουν τους Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ να επιστρέφουν κινηματογραφικά για μία νέα περιπέτεια των «Ocean’s 14».

Σύμφωνα με το Deadline Hollywood, η παραγωγή έχει προσεγγίσει τον σκηνοθέτη του «All Quiet On The Western Front» Edward Berger για να αναλάβει το franchise από τον Steven Soderbergh, ενώ έχουν ξεκινήσει και διαπραγματεύσεις με τους Τζόρτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ.

Ωστόσο, το Deadline σημειώνει πως οι εξελίξεις για την ταινία είναι πολύ αρχικό στάδιο ενώ στο καλύτερο δυνατό σενάριο, αναμένεται να επιστρέψουν για να επαναλάβουν τους ρόλους τους και ο Ματ Ντέιμον και Κάσεϊ Άφλεκ.

Πέρυσι, ο Κλούνεϊ είχε αποκαλύψει ότι υπήρχε σενάριο για την επόμενη θρυλική επιχείρηση της ομάδας και ότι η ιστορία θα αφηγείται γεγονότα μετά το «Ocean’s 13» του 2007.

«Έχουμε ένα πολύ καλό σενάριο για ένα ακόμα Ocean’s τώρα, άρα μπορεί να κάνουμε μία ακόμα ταινία. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ συναρπαστικό το σενάριο» είπε. Η συνεργασία Κλούνεϊ και Πιτ για την τριλογία των Ocean’s ξεκίνησε με το «Ocean’s 11» το 2001 σε σκηνοθεσία Steven Soderbergh.