Life

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι φωτογραφίες και τα πρώτα πλάνα που διέρρευσαν από τον γάμο του

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι φωτογραφίες και τα πρώτα πλάνα που διέρρευσαν από τον γάμο του Φωτογραφία: Instagram
Το τριήμερο πάρτι των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μαράια Ριντλσπρίγκερ ολοκληρώθηκε με μια δεξίωση στο Costa Navarino το απόγευμα της Κυριακής με 200 καλεσμένους εκ των οποίων 30 VVIP

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA και η αγαπημένη του - έπειτα από οκτώ χρόνια σχέσης και έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά, τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα - ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το πρωί της Κυριακής.

Ανάμεσα στους περίπου 200 καλεσμένους, οι περισσότεροι από τους οποίους έφτασαν στο Costa Navarino με ιδιωτικές πτήσεις, βρέθηκαν και 30 εξαιρετικά σημαντικά πρόσωπα (VVIPs), όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς και η Σερένα Γουίλιαμς.

Το βράδυ του Σαββάτου στη Μεσσηνία βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ο Βασίλης Σπανούλης με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους και ο Ολυμπιονίκης, Εμανουήλ Καραλής.

Επίσης, παρόντες ήταν ο Γουέσλι Μάθιους των Άτλαντα Χοκς, ο Τζρου Χόλιντεϊ των Μπόστον Σέλτικς, αμφότεροι πρώην συμπαίκτες του Γιάννη, αλλά και ο Κρις Μίντλετον των Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος μάλιστα είναι και ο κουμπάρος του ζευγαριού.

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν από την Παρασκευή (30/8) όπου πραγματοποιήθηκε το «White Party» στο ξενοδοχείο «W», ενώ το Σάββατο ακολούθησε το «Nigerian Party» με παραδοσιακές ενδυμασίες και θέμα τη δεύτερη πατρίδα του 29χρονου μπασκετμπολίστα.

Το μυστήριο τελέστηκε την Κυριακή με διπλή τελετή, καθώς ο Γιάννης είναι ορθόδοξος και η Μαράια καθολική.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Νίκος Γκίκας  που αποκάλυψε μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram, στις οποίες ξεχωρίζουν οι αντιδράσεις του «Greek Freak», του Θανάση και του Άλεξ Αντετοκούνμπο, του Κρις Μίντλετον, του Δημήτρη Αγραβάνη, αλλά και του Χρήστου Σαλούστρου.

giannis-2_249bd.jpg

giannis-5_ec15d.jpg

giannis-4_a8548.jpg