Life

Μανώλης Λιδάκης: Το πρώτο μήνυμα μετά το χειρουργείο και την περιπέτεια της υγείας του

Μανώλης Λιδάκης: Το πρώτο μήνυμα μετά το χειρουργείο και την περιπέτεια της υγείας του
Όσα αποκάλυψε ο καλλιτέχνης για την περιπέτεια της υγείας του.

Δύσκολες ώρες πέρασε το τελευταίο χρονικό διάστημα ο αγαπημένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός Μανώλης Λιδάκης καθώς όπως είχε αποκαλύψει ταλαιπωρούνταν από ένα σοβαρό ορθοπεδικό πρόβλημα, το οποίο τον κράτησε μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τον ανάγκασε να βρεθεί στο χειρουργικό κρεβάτι.

Στα τέλη Αυγούστου ο 64χρονος τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και χρειάστηκε να νοσηλευτεί με τον στενό του φίλο και συνεργάτη να αποκαλύπτει ότι  «Σήμερα, την 26η Αυγούστου 2024, ο Μανώλης Λιδάκης εισήχθη στο ΠΑ.Γ.Ν.Η. Ο Μανώλης είναι φίλος μας, αλλά παρά ταύτα δεν ζητήσαμε τίποτα για το ιατρικό απόρρητο. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μας διαβεβαίωσε ότι θα βγει νικητής και θα κερδίσει κι αυτή τη μάχη. Του ευχόμαστε όλα να πάνε καλά!».

Το πρώτο μήνυμα του Μανώλη Λιδάκη μετά το κρίσιμο χειρουργείο

Με ανάρτηση ο Μανώλης Λιδάκης θέλησε να επικοινωνήσει με τους θαυμαστές και τους φίλους του και με μήνυμά του αποκάλυψε το κρίσιμο χειρουργείο που υποβλήθηκε καθώς και τα νεότερα για την πορεία της υγείας του. 

«Φίλοι μου, η πρώτη επέμβαση έγινε και έχω βγει από το χειρουργείο. Είχα την τύχη να πέσω στα χέρια του εξαιρετικού ορθοπεδικού, Γεώργιου Κουβίδη, και τον ευχαριστώ θερμά από τα βάθη της καρδιάς μου», έγραψε ο Μανώλης Λιδάκης στην ανάρτησή του.

{https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3557812741197206&id=100009055442796&ref=embed_post}

Υπενθυμίζεται ότι λόγω αυτού του σοβαρού προβλήματος είχε αναγκαστεί να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες του για το φετινό καλοκαίρι.  «Αγαπημένοι μου φίλοι, λυπάμαι πάρα πολύ που σας στεναχωρώ αλλά σοβαροί λόγοι υγείας (πρέπει να κάνω δύο χειρουργεία), οι δυνάμεις μου δεν μου επιτρέπουν να εμφανίζομαι επί σκηνής και να συνεχίσω την περιοδεία αυτή που έχει προγραμματιστεί σε όλη την Ελλάδα. Εύχομαι υγεία σε όλους και να μην έρθει ποτέ κανένας στη θέση μου ούτε ο χειρότερος εχθρός μου. Δικός σας πάντα…», έγραψε τότε ο Μανώλης Λιδάκης.